ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

17 Вересня, 2019 р., 14:08
17 вересня у нашій державі відзначають День рятівника. Сьогодні у залі Волочиського районного відділу ДСНС відбулись урочистості з нагоди відзначення професійного свята.
12 Вересня, 2019 р., 17:02
3 вересня 2019 року відбувся повномасштабний запуск Фонду енергоефективності. Тепер ОСББ України, які бажають зробити свої будинки більш енергоефективними, можуть взяти участь у Програмі комплексної модернізації багатоповерхівок «ЕНЕРГОДІМ» (раніше держава здійснювала підтримку житлового фонду через програму «теплих кредитів», яка вирішувала проблему лише частково – замінити вікна чи утеплити фасад будівлі).
02 Вересня, 2019 р., 16:34
Сьогодні, 2 вересня, у Волочиській громаді початок нового навчального року - День знань.
27 Серпня, 2019 р., 13:57
Волочиська міська об'єднана територіальна громада оголошує конкурс на реалізацію ініціатив жителів громади, які мають бажання долучитися до вирішення проблем громади.
25 Серпня, 2019 р., 09:04
Свято готували сотні фахівців та волонтерів. Організатори ставили за мету запропонувати глядачам патріотичну програму, показати творчий потенціал Волочиської ОТГ, поєднати під час заходів традиційні та сучасні віяння культури, відзначити працю кращих фахівців різних галузей, а також пропагувати здоровий спосіб життя й заняття спортом.
20 Серпня, 2019 р., 11:00
З 14 по 18 серпня у м.Полтава три спортсмена із міста Волочиськ виступали у складі збірної Хмельницької області по веслуванню на байдарках та каное - Лозінський Назар, Флорчук Костянтин, Шевцов Руслан - у ролі Тренера-спортсмена.
13 Серпня, 2019 р., 17:01
Це життя спортсменів, це вже звичка, без цього ніяк. 29.07.2019 року кращі волочиські веслувальники, прийняли участь у навчально-тренувальних зборах збірної команди Хмельницької області.
06 Серпня, 2019 р., 10:17
Волочиська міська об’єднана територіальна громада оголошує конкурс на реалізацію ініціатив жителів громади, які мають бажання долучитися до вирішення проблем громади.
25 Липня, 2019 р., 08:09
Минулий навчальний рік був ознаменований значними здобутками дітей  Волочищини: успіхами в навчанні, науковій діяльності, мистецьких конкурсах та фестивалях, спортивних змаганнях. 24 липня відбулося засідання комісії з питань присудження стипендій міського голови для обдарованих дітей Волочиської об'єднаної територіальної  громади. Вже стало традицією збоку керівництва міської ради та відповідних підрозділів звертати увагу на досягнення найбільш талановитих школярів, вихованців мистецьких та спортивних закладів, стимулювати розвиток обдарованих учнів та їх подальше зростання. Комісією на чолі з міським головою К.Черниченком було детально розглянуто подані пропозиції у чотирьох номінаціях, їх відповідність затвердженому Положенню, що регламентує дане питання. Прийнято рішення підвищити суму стипендій, яку кожен переможець та призер буде отримувати щомісячно протягом наступного навчального року – із вересня 2019 по травень 2020 року. Зокрема, за I місце у номінаціях передбачено виплату 700 гривень, за II місце – 500, за III місце – 350. Якщо ж місце поділено між кількома претендентами, то кожен із них отримає вказану суму в повному обсязі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора