ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

02 Березня, 2016 р., 23:15
29 лютого в селі Яхнівці відбулося урочисте підписання Грантових угод між Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ» та громадською організацію «Яхновецька» Волочиської ОТГ на реалізацію мікропроектів з реконструкції вуличного освітлення з використанням світильників із світлодіодними лампами. На підписанні угоди були присутні координатор обласного відділення Проекту Ігор Клепач, начальник управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури районної державної адміністрації Юрій Марущин, перший заступник голови Волочиської міської ОТГ Олександр Васильченко, в.о. старости Людмила Шевчук, громадськість.
29 Лютого, 2016 р., 16:54
Цезарій Зюлковський – видатна творча особистість на теренах подільського краю та України. Він є зразком людини, яка, незважаючи на політичні складності та економічні негаразди, продовжує творити прекрасне, дарувати радість оточуючим. Він відзначений багатьма нагородами міста, району, області, України, іноземних культурних установ, але головна його нагорода – від Бога: талант, невичерпна енергія, людяність та козацьке здоров’я.
29 Лютого, 2016 р., 16:08
Історія нашого народу – це війни і повстання, це сльози та перемоги, це незламність «Байди» і крилаті «Козацькі чайки», це буйні веселощі на Січі після перемоги і плач полонянок в неволі, це ненависть і любов, вірність і зрада. Це гарячі серця Січових стрільців та героїв Небесної сотні, це тисячі патріотів нашої держави, які зараз знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність нашої держави.
29 Лютого, 2016 р., 15:43
З не такої вже й далекої минувшини проте вже мовби серпанок легендарності, проступає до на образ поетеси, образ ніжний і чистий. Майже ніколи – веселий, частіше – в задумі чи смутку. Кожним словом, кожним проминем думки, кожним болем живе в душі нашого народу людини, що ім’я Їй – Леся Українка.
29 Лютого, 2016 р., 15:38
17 лютого в м. Хмельницький по проекту філармонії відбувся концерт з участю «Обласної дитячої філармонії». З камерним оркестром виступали діти-солісти. В кожній школі мистецтв присутні талановиті та обдаровані діти. «В нашій школі таких безліч», – дізнаємося з теплої розмови заступника з навчально-виховної роботи Волочиської школи мистецтв Оксани Черкасюк.
29 Лютого, 2016 р., 15:32
Що ми зазвичай пам'ятаємо з Лесі Українки? Кілька віршиків та уривків "Лісової пісні" - із шкільної програми; надривне "Я ще жива, я буду вічно жити, я маю в серці те що не вмирає..." та колись обов'язкові до вивчення "Досвітні огні..."
29 Лютого, 2016 р., 15:11
Волочиська міська рада та виконавчий комітет вітає секретаря міської ради Коваль Аліну Володимирівну з нагоди відзначення високою державною нагородою, орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.
29 Лютого, 2016 р., 15:09
З 7 по 16 лютого 2016 року в спортзалі «Дружба» проходив турнір з футзалу на кубок міста. Участь прийняли 13 команд з району.
29 Лютого, 2016 р., 14:50
15 лютого – скорботний день пам’яті воїнів афганців. Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто поліг на Афганській землі.
29 Лютого, 2016 р., 14:39
13 лютого 2016 року, у спортзалі «Дружба» ВМЗ ПАТ «Мотор Січ» було проведено Кубок Волочиського району з волейболу приурочений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав серед збірних команд територіальних громад Волочиського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора