ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Волочиську відзначено День прапора та День незалежності

Дата: 25.08.2019 09:04
Кількість переглядів: 1330

Фото без описуСвято готували сотні фахівців та волонтерів. Організатори ставили за мету запропонувати глядачам патріотичну програму, показати творчий потенціал Волочиської ОТГ, поєднати під час заходів традиційні та сучасні віяння культури, відзначити працю кращих фахівців різних галузей, а також пропагувати здоровий спосіб життя й заняття спортом.

Волочиська міська рада організаційно та фінансово підтримала ініціативи громадських організацій, серед яких особливо активними були ГО «Здорова нація» та ГО «Молодіжна рада».

Звичайно, слід відзначити вагомий внесок благодійного фонду народного депутата України С.Лабазюка "Ми поруч", за сприяння якого артисти-аматори, запрошені рок-гурти мали змогу виступати на великій сцені, а глядачі - насолоджуватися гумором команди "НАШ ФОРМАТ" та чудовим вокалом популярної співачки ALYOSHA. На площі Центральній та інших майданчиках проведення свята вже котрий рік поспіль було велелюдно. Кожен охочий із присутніх на святі вперше мав змогу зробити світлину на пам’ять біля фотозони « Я люблю Волочиськ».

Після урочистого підняття національного стягу натхненним вступним акордом святкування став флешмоб до Дня Прапора на площі Центральній за участю 8 дитячих танцювальних колективів. Вирішено пропагувати бренд "ВОЛОЧИСЬК - МІСТО, ЩО ТАНЦЮЄ", адже на близько 19 тисяч населення центру громади понад 1 тисяча дітей та дорослих активно займається хореографією.

Традиційний масовий щорічний велопробіг Волочиськ-Гарнишівка об’єднав любителів спорту різних вікових категорій, підкреслив патріотизм волочисьців, їх вірність національному прапору.

Відтепер у Волочиську є свій чудовий універсальний тенісний корт, а вихованці секції веслування ДЮСШ матимуть змогу тренуватися в оновленому спільними зусиллями міської ради та благодійного фонду «Ми поруч» приміщенні на сучасних тренажерах.

Справжнім проривом для міста упродовж останнього часу стала активна організаторська робота ГО "Здорова нація". Змагання із силового екстриму та волейболу, показові виступи юних спортсменів дають правильний виховний сигнал молоді щодо занять фізкультурою і спортом.

Молодіжний вечір відпочинку із флешмобом «Еволюція танцю» від колективу «Ера» та кавер-концертом дуету SVOYI з м. Києва (у якому, до речі, співає наша землячка Яна Загоруйко), концерт кращих творчих сил громади на великій сцені, виставка майстрів народної творчості, виступ віртуозів-інструменталістів у парку культури та відпочинку вкотре доводять, що наше місто є у мистецькому плані різнобарвним і сучасним, може вважатися одним із культурних центрів Хмельниччини.

Приємною несподіванкою для глядачів стала енергетика виступу молодіжних рок-гуртів "DIFF.SIDES" та "HALIPSTER" із Хмельницького.

Не залишилися поза увагою організаторів й діти, для котрих було проведено цікаві конкурси, стріт-арт, караоке, майстер-класи на оновленому майданчику "Острів дитинства", організовано пригощання безкоштовним морозивом.

Мешканці Волочищини отримали гарний настрій та натхнення, аби Україна й наша громада впевнено рухалися вперед!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора