ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

01 Липня, 2019 р., 13:33
Кінець червня у нашій громаді був ознаменований святом юності, сили, снаги, креативності та творчості. Таке забарвлення йому надав випуск учнів із шкіл з врученням свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.
01 Липня, 2019 р., 10:32
30 червня, до Дня молоді , на міському пляжі було організовано масштабні спортивні  змагання  «Битву Витривалих»!  Організатором цього заходу виступила ГО «Здорова Нація Волочиськ» за підтримки Благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч»  та Волочиської міської ради.
26 Червня, 2019 р., 11:49
Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 200 від 16.03.2016 року «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад» (зі змінами від 04.04.2018 року № 242) на формування інфраструктури Волочиської  міської  об’єднаної територіальної громади у 2019 році виділено 6 459,4  тис.грн.
26 Червня, 2019 р., 11:35
Днями в Копачівському та Авратинському старостинських округах відбулися виїзні інформаційні заходи з питань розвитку підприємництва на селі за участю  представників Волочиської міської ради, компанії «Укрмілкінвест», районного центру зайнятості.
14 Червня, 2019 р., 10:24
Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди залишаться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.
12 Червня, 2019 р., 14:54
11 червня в залі засідань міської ради, в рамках реалізації проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків»  (HOUSES) відбулась друга  інформаційна сесія – тренінг на тему «Поточна діяльність ОСББ» для голів правлінь об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста.
06 Червня, 2019 р., 11:54
Соломнянська ЗОШ І – ІІІ ст. здавна славилась своїми спортивними традиціями. У школі є велика спортивна зала, тренажери та тенісна кімната, спортивний майданчик та стадіон. І щоб збагатити цю спортивну базу сучасними тренажерами, 1 червня було відкрито на подвір’ї біля закладу спортивно – ігровий майданчик. Ця подія стала ще одним подарунком народного депутата Сергія Лабазюка, дітям громади, приуроченого до Міжнародного дня захисту дітей.
05 Червня, 2019 р., 15:51
Щорічно в Україні і світі відзначають радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих є філософією нашої громади.
04 Червня, 2019 р., 09:32
Літо – найочікуваніша пора для дітвори. Розпочинається завжди з гарного свята – Дня захисту дітей, продовжується канікулами, відпочинком, гарними подарунками. На превелику радість один з таких подарунків тішив вихованців та вчителів Волочиської ЗОШ І-ІІІ ст. №5, адже 1 червня на території школи відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика із штучним покриттям. З нагоди урочистого дійства зібрались жителі громади, учні, вчителі і, звісно, чимало почесних гостей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора