ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято "Щасливе дитинство"

Дата: 05.06.2019 15:51
Кількість переглядів: 638

Фото без описуЩорічно в Україні і світі відзначають радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих є філософією нашої громади.

Традиційно, напередодні 1 червня у відділі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю КУ «Центр надання соціальних послуг» Волочиської міської ради зібралося чимало вихованців разом з батьками. Всі вони прийшли на свято «Щасливе дитинство», яке організоване з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

На дітей тут чекали цікаві розваги з аніматорами, танці та веселі ігри з призами.

Завітали з подарунками та привітали на святі дітей секретар міської ради Оксана Пендрак, представники благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» та начальник відділу соціального захисту населення Людмила  Бруковська.

Гості бажали миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора