ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено інформацій семінар з питань розвитку підприємництва на селі

Дата: 26.06.2019 11:35
Кількість переглядів: 474

Фото без описуДнями в Копачівському та Авратинському старостинських округах відбулися виїзні інформаційні заходи з питань розвитку підприємництва на селі за участю  представників Волочиської міської ради, компанії «Укрмілкінвест», районного центру зайнятості.

Питання працевлаштування в сільській місцевості сьогодні - актуальне.

У деякої частини мешканців сільських населених пунктів є сільськогосподарська техніка, земля і бажання працювати на ній. Тому доречним постає питання, яка сільськогосподарська діяльність буде найефективнішою?

Присутнім зауважено, що на території громади діє Програма підтримки сільськогосподарських товаровиробників, якою передбачено фінансову підтримку з міського бюджету  для розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів на придбання техніки та обладнання для виробництва, заготівлі та переробки сільськогосподарської продукції.

Також менеджер з розвитку та створення сімейних молочних ферм компанії «Укрмілкінвест» Наталія Шидей  ознайомила учасників заходу з проектом створення сімейних молочних ферм та проінформувала, що компанія «Укрмілкінвест» надає допомогу у фінансуванні на будівництво ферми, придбанні обладнання, придбанні рогатої худоби від 10 голів, консультативний супровід.

Семінар проведено за сприяння Агенції регіонального розвитку Хмельницької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора