ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжує роботу проект HOUSES ПРООН

Дата: 12.06.2019 14:54
Кількість переглядів: 637

Фото без опису11 червня в залі засідань міської ради, в рамках реалізації проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків»  (HOUSES) відбулась друга  інформаційна сесія – тренінг на тему «Поточна діяльність ОСББ» для голів правлінь об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста.

В ході конструктивної роботи обговорювались питання відносин власності та управління в багатоквартирному будинку, поточної діяльності ОСББ, налагодження внутрішньої роботи.

Для зацікавлених ОСББ експерти Фонду енергоефективності надали консультації та прорахували вартість здійснення заходів з термореновації багатоквартирних будинків за умови можливої фінансової підтримки Фонду та міського бюджету.

Тренінг проведено за підтримки також ГО «Хмельницька обласна асоціація ОСББ» та участі у заході голови асоціації - Богдана Малінського.

До участі у проекті запрошуються ініціативні групи, які хочуть створити ОСББ та діючі ОСББ, які хочуть додати корисної та актуальної інформації до своїх практичних вмінь та навичок, зареєструвавшись за посиланням www.houses.in.ua/registration.

Детальну інформацію про Проект, умови та вимоги до Програм фінансування Фонду енергоефективності можна також отримати у відділі економічного розвитку міської ради, тел.3-47-87.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора