ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

22 Травня, 2019 р., 09:06
Перший крок для цього зроблено під час проведення заходу  у форматі «Жива бібліотека» на тему «Розвиток місцевого самоврядування очима молоді», що був цими днями організований Волочиської центральною бібліотекою. Зустріч, модератором якої стала директор бібліотеки Л.О.Молчанова, є черговою у низці запланованих заходів в рамках проекту ПУЛЬС, який реалізовується Асоціацією міст України у партнерстві із Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та Українською бібліотечною асоціацією.
21 Травня, 2019 р., 09:55
Шановні жителі Волочиської громади!
20 Травня, 2019 р., 08:13
13 травня відбувся обласний конкурс хореографічних колективів «Розмай-2019». Учасники 52 хореографічних колективів та солісти з різних мистецьких шкіл області змагались між собою  в  танцювальній майстерності та вправності.
17 Травня, 2019 р., 16:21
17 травня 2019 року під головуванням міського голови Костянтина Черниченка, в залі засідань Волочиської міської ради, відбулося пленарне засідання 56 сесії. На порядку денному розглядалося 149 питань. Всі питання були розглянуті та прийняті відповідні рішення.
17 Травня, 2019 р., 12:17
15 травня в обрядовій залі міського ЦКД «Гармонія» відбулася святкова концертна програма з нагоди відзначення Дня Європи та Дня Вишиванки. Така ідея виникла у організаторів з метою підкреслити, що українці є невід’ємною частиною європейської спільноти. Глядачі мали змогу переглянути книжкову виставку, на якій експонувалися довідкові та інформаційні видання про Європейський Союз, класичні та сучасні літературні шедеври європейських авторів. Перед початком заходу звучали популярні фортепіанні мелодії у виконанні викладача Волочиської ДШМ С.Макогон.
16 Травня, 2019 р., 13:37
16 травня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Волочиської міської ради №7. Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 54 питаня порядку денного, що стосувалися різних сфер життєдіяльності Волочиської громади.
16 Травня, 2019 р., 13:00
13 травня 2019 р. у Волочиській ДШМ відбулась пізнавальна програма «Вишитий рушник-душа народу», присвячена Дню вишиванки. Підготувала та провела її для учнів 3-го класу хореографічного відділення бібліотекар навчального закладу Грех Н.Р. Діти з цікавістю слухали розповідь про важливість рушника в житті українського народу, як неодмінного атрибуту народного побуту, українських звичаїв та обрядів, традиційної окраси житла. Під час розповіді згадали багато народних приказок про рушник: «Де сяє вишиття, там злагода і добре життя», «Хата без рушника – родина без дітей», «Рушник на кілочку – хата в віночку», ознайомилися із різноманітними орнаментальними мотивами на вишиваних рушниках. Пізнавальна програма супроводжувалась музичними творами у виконанні викладача музичної грамоти та відділу народних інструментів Загоруйко Л.В.
15 Травня, 2019 р., 12:43
14 травня у  читальному залі Волочиської центральної бібліотеки відбулося свято, приурочене до Дня Матері. Багатодітні  мами та бабусі приймали вітання від дитячого театрального колективу бібліотеки «Жар-птиця», очолюваного І.Бойко. Його учасники дарували присутнім матерям власні   вірші, співали  і розвеселяли їх запальними танцями. А місцева майстриня Г. Допта пригостила учасників заходу  запашним, рум’яним короваєм власної випічки.
14 Травня, 2019 р., 14:33
У 2016 році за ініціативою підприємців Галки Валерія та Ольги на базі Бальковецького НВК було відкрито секцію з кікбоксингу. Підприємці надавали велику допомогу в організації проведення занять з кікбоксингу, придбання спортивного інвентаря та фінансову допомогу у відрядженні дітей на змагання.
14 Травня, 2019 р., 08:01
12 травня у переповненій глядачами великій залі Волочиського міського ЦКД «Гармонія» відбулася одна з головних мистецьких подій року – щорічний творчий звіт народного аматорського ансамблю бального танцю «Перлина», очолюваного художнім керівником та спортивним тренером Юлією Смик.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора