ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Волочиській ОТГ буде створено молодіжну раду

Дата: 22.05.2019 09:06
Кількість переглядів: 700

Перший крок для цього зроблено під час проведення заходу  у форматі «Жива бібліотека» на тему «Розвиток місцевого самоврядування очима молоді», що був цими днями організований Волочиської центральною бібліотекою. Зустріч, модератором якої стала директор бібліотеки Л.О.Молчанова, є черговою у низці запланованих заходів в рамках проекту ПУЛЬС, який реалізовується Асоціацією міст України у партнерстві із Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та Українською бібліотечною асоціацією.

Питання залучення активної молоді до прийняття рішень у громаді, налагодження системного діалогу із владою, механізмів діяльності Молодіжної ради обговорювалося за круглим столом, в якому взяли участь міський голова К.В.Черниченко, заступник міського голови О.М.Клімова, представники структурних підрозділів міської ради, регіональний консультант з комунікацій проекту ПУЛЬС при Хмельницькому РВ АМУ А.Сіра, представники учнівського самоврядування та активу шкіл, молоді підприємці, члени та засновники громадських організацій міста. Було визначено кроки для реалізації уже найближчим часом ідеї Молодіжної ради як консультативно-дорадчого органу при Волочиській міській раді. Було сформовано ядро ініціативної групи з організації процесу формування Молодіжної ради Волочиської ОТГ, обговорено план її роботи та ідеї щодо залучення нових членів. До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років.

Для того, щоб подати заявку на участь у формуванні складу Молодіжної громадської ради Волочиської ОТГ, необхідно до 01 червня 2019 року заповнити онлайн-анкету за посиланням: https://forms.gle/4EoE52ZP7zTvjBDg9. Додаткова інформація за телефоном:  (097) 499-20-01.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора