ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття спортивної зали у Бальковецькому НВК

Дата: 14.05.2019 14:33
Кількість переглядів: 513

Фото без описуУ 2016 році за ініціативою підприємців Галки Валерія та Ольги на базі Бальковецького НВК було відкрито секцію з кікбоксингу. Підприємці надавали велику допомогу в організації проведення занять з кікбоксингу, придбання спортивного інвентаря та фінансову допомогу у відрядженні дітей на змагання.

В 2017 році за підтримки міського голови Черниченка Костянтина Володимировича в Волочиській ДЮСШ була відкрита ставка для тренера з кікбоксингу, але умови підготовки молодих спортсменів бажали кращого. І знову за ініціативи Галки Валерія, який зумів організувати  підприємців навколо себе (Ковтуна С.В., Гончара А.М., Тріща О.Я., директора цегельного заводу Жук Т.С., директора ВПАФ «Нива» Борейка Я.С.) у вересні місяці 2018 року розпочали капітальний ремонт підвального приміщення для спортивної зали для секції з кікбоксингу.

За даний час тренер Огірок Віталій Вікторович підготував 3 чемпіони України: Цюпенка Вадима, Галку Владислава та Козака Владислава.

До завершення облаштування спортивної зали долучилися: народний депутат України Лабазюк С.П. та благодійний фонд «МИ поруч!», міський голова Черниченко К.В., генеральний директор ТОВ «Волочиськ-АГРО» Турчинець В.І.

І ось 13 травня 2019 року відбулося відкриття спортивної зали.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора