ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

23 Червня, 2016 р., 10:49
 Шановні держслужбовці Волочищини! За рішенням Генеральної Асамблеї ООН щорічно 23 червня світова спільнота відзначає День державних служб. В Україні День державного службовця відзначають, починаючи з 2003 року, згідно з відповідним Указом Президента України.
22 Червня, 2016 р., 21:18
22 червня – трагічна дата в історії нашого народу. 75 років тому почалася найкровопролитніша війна, яка принесла біль і страждання кожній українській сім’ї, забрала мільйони життів наших співвітчизників, спустошила тисячі населених пунктів нашої країни. Відповідно до Указу Президента України від 17 листопада 2000 року з метою всенародного вшанування пам’яті українців, загиблих під час Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років, їх подвигу та жертовності щороку в нашій державі відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Тож, з нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни Волочиський міський голова К. Черниченко, представники Волочиської міської об'єднаної територіальної громади, голова райдержадміністрації В. Сергійчук, голова районної ради С. Пазюк, голова ради ветеранів О. Довгалюк , працівники установ і організацій поклали квіти до Меморіалу Слави, вшанували пам’ять жертв війни хвилиною мовчання та схилили голови перед мільйонами невинних жертв, яких забрала страшна війна.
22 Червня, 2016 р., 10:52
 15 червня 2016 року відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів на порядку денному якої були підняті питання завершення 2015-2016 навчального року та організації початку нового, 2016-2017 навчального року. Особливу увагу було звернено на підсумки проведення ЗНО та ДПА, досягнення та проблеми, головними з яких є завищення оцінювання педагогами рівня знань випускників, що не дало змогу отримати усім претендентам на відзнаку золотими та срібними медалями.
21 Червня, 2016 р., 10:04
«22 червня  2016 року  на 10 годину  в актовому залі міської ради відбудеться засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги» 
15 Червня, 2016 р., 20:15
15 червня2016 року в великому залі ЦКД «Гармонія» відбулися громадські слухання «Про стан злочинності на території Волочиської міської ОТГ і міста Волочиська» під головуванням міського голови К.Черниченка. В заході взяли участь представники Волочиської міської ради, Волочиської РДА, Волочиської районної ради, та правоохоронних органів, громадських формувань та організацій району. З питанням про стан злочинності на території Волочиської міської ОТГ і міста Волочиськ у I півріччі 2016 року доповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Волочиського ВП ГУНП України у Хмельницькій обл. Плюта Ю.М. співдоповідач заступник керівника Городоцької місцевої прокуратури Туз Ю.А.  Про хід розслідування справи щодо вчинення хуліганських дій 22 травня 2016 року у гріль-барі «Ольвія» та заходи щодо запобігання розповсюдженню наркотичних речовин на території міста та громади. Про заборону нічної торгівлі на території міста. Про роль громадськості у забезпеченні порядку на території Волочиського району і міста Волочиська. В обговоренні цих питань активну участь взяла участь громадськість.
15 Червня, 2016 р., 08:26
Запрошуємо взяти участь у громадських слуханнях щодо стану злочинності на території Волочиської міської об’єднаної територіальної громади і міста Волочиська за участю представників Волочиської міської ради, Волочиської районної державної адміністрації, Волочиської районної ради, а також правоохоронних органів, громадських формувань та організацій району.
14 Червня, 2016 р., 14:51
9 червня 2016 року в актовому залі міської ради Волочиської ОТГ під головуванням заступника міського голови С.Івченко відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На цьому черговому засіданні розглядалося ряд питань, такі як: - про внесення змін та доповнень до додатку №1 та додатку №2 до рішення виконавчого комітету №266 від 22.08.2013 року "Про затвердження положення про порядок проведення конкурсу з визначення юридичних осіб, які здійснюють у межах певної території збирання та перевезення побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами"; - про умови проведення конкурсу з визначення виконавця послуг зі збирання, вивезення та утилізації твердих побутових відходів на території населених пунктів Волочиської ОТГ. - про розгляд заяв громадян про від'єднання від мережі центрального опалення та ін. Усі питання були розглянуті членами виконкому і прийняті відповідні рішення. Конкретніше з матеріалами засідання виконавчого комітету можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради Волочиської ОТГ.
07 Червня, 2016 р., 13:35
Про проведення громадських слухань, на предмет розміщення екологічно чистого виробництва фотогальванічної сонячної електростанції у м. Волочиську
06 Червня, 2016 р., 08:15
 31 травня 2016 року в актовому залі відбулася 8 сесія Волочиської міської ради. На сесії були розглянуті біля 130 питань різного характеру. Були запрошені учасники АТО нашої громади та ініціативні групи батьків з Авратинської та Лонковецької ЗОШ. Найбільш важливим із них було звітування міського голови Волочиської ОТГ Костянтина Черниченка про діяльність виконавчих органів міської ради та здійснення регуляторної політики за 2015 рік: - Про надання дозволу на реконструкцію приміщень стадіону Юність. - Про припинення діяльності шляхом ліквідації Авратинської ЗОШ І-ІІІ ст. та Лонковецької ЗОШ І-ІІ ст. з 01 вересня 2017 року. - Про вступ до асоціації "Об'єднаних громад Хмельницької області" та ряд інших. Усі питання були розглянуті депутатами і прийняті відповідні рішення. Конкретніше з матеріалами 8 сесії можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради Волочиської ОТГ.
01 Червня, 2016 р., 13:14
З 13 по 15 травня 2016 року, відбувся чемпіонат Європи з гірьового спорту в м. Порто (Португалія).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора