ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

20 Травня, 2016 р., 11:24
13 травня 2016 року у Волочиській центральній районній лікарні відбувся захід по відзначенню міжнародного Дня медичної сестри. Зібралося багато працівників закладу у білих халатах. Це медичні сестри, без яких не відбудеться ні одна операція, ні одне лікування. Багато теплих слів було сказано в їхню адресу заступником міського голови С.Івченко, головою РДА В.Сергійчуком, головним лікарем ЦРЛ В.Чубаром, головним лікарем ПМСД А.Коломійцем. Усі вони були нагороджені подарунками, відзначені подяками, грамотами. Веселого настрою цьому святу придала концертна програма у виконанні дітей і артистів цетру дозвілля «Гармонія».
20 Травня, 2016 р., 11:07
12 травня, 2016 року в Волочиському промислово-аграрному професійному ліцеї було відкрито меморіальну дошку Павенському Олександру, випускнику закладу 2007 року, який загинув, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України.  Сотні випускників ліцею які перебували та зараз знаходяться в зоні АТО – це мужні та хоробрі хлопці, які стоять на захисті нашої держави, нашого майбутнього. Таким і був Олександр. Коли прийшла повістка, Саша без вагань зібрав усе необхідне і поїхав з рідного села. Якби не війна, 6 квітня 2015 року, Олександр відсвяткував би свій 27-й день народження. Та доля розсудила інакше. 21 квітня 2015 року був мобілізований і проходив навчання у 184-му навчальному центрі на Львівщині. По закінченні навчання був направлений для подальшого проходження служби в 39-й окремий мотопіхотний батальйон заступником командира першого мотопіхотного взводу першої мотопіхотної роти.  20 березня2016 року поблизу міста Авдіївка на Донеччині підірвався на протитанковому фугасі військовий автомобіль, в якому загинули двоє бійців, у тому числі і Олександр Павенський. На заході присутні схилили голови перед світлою пам’яттю загиблих у зоні АТО, та вшанували героїв Небесної Сотні та усіх українців, які віддали своє життя за Україну.
20 Травня, 2016 р., 10:56
На початку травня місяця вже стало доброю традицією, що кожного року Полянська загальноосвітня школа гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників різних поколінь у рідні стіни. І цього року зібрались випускники усіх років після закінчення школи. Адже саме в школі, проводить своє найкраще життя людина. Роки летять, але Полянська школа не старіє і пам’ятає усіх своїх випускників. На цій зустрічі були запрошені Голова Волочиської РДА В.Сергійчук, колишній вчитель цієї школи, Голова Волочиської об’єднаної територіальної громади К.Черниченко, начальник Відділу освіти міської ради А.Плотнікова. Колишні директори та вчителі у своїх виступах висловлювали найщиріші побажання. Відбулося тепле спілкування, багато спогадів випускників різних років, а також були запрошені у свої рідні класи, де пройшло їх дитинство і почалась юність.
18 Травня, 2016 р., 16:44
Про скликання восьмої сесії Волочиської міської ради    
29 Квітня, 2016 р., 16:33
22 квітня 2016 року у Волочиській міській раді відбулось пленарне засідання 7 позачергової сесії міської ради під головуванням секретаря ради Аліни Коваль. Засідання сміливо можна назвати історичним, адже вперше в історії обрані старости сіл Волочиської міської об’єднаної територіальної громади були урочисто приведені до присяги посадової особи місцевого самоврядування. Подякувала Аліна Володимирівна тим виконуючим обов’язків старост, які були учасниками процесу об’єднання, взяли на себе відповідальність за свої територіальні громади та активно підтримали реформу децентралізації. А новообраним старостам одразу ж довелося включатись в робочий режим, бо на засіданні депутати розглядали чимало важливих для розвитку об’єднаної громади питань: план соціально-економічного розвитку громади на 2016 рік з пропозиціями розподілу державної субвенції, внесення змін до бюджету громади на 2016 рік, затвердження низки положень та ін.
29 Квітня, 2016 р., 16:27
Йдуть ремонтні роботи тротуару по вул. Фридрихівській від заводу "Номінал" до залізничного переїзду, ремонт бруківки на території церкви "12 Апостолів"
27 Квітня, 2016 р., 15:05
Шановні працівники
26 Квітня, 2016 р., 16:43
27 квітня відбулося виїзне засідання колегії облдержадміністрації на базі Волочиського району. З візитом до району прибули народний депутат України С.Лабазюк, голова обласної ради М.Загородний, перший заступник голови ОДА В.Процюк, заступник голови ОДА В.Калініченко, керівники структурних підрозділів ОДА, голови райдержадміністрацій та районних рад, голови ОТГ. Відбулося розширене засідання колегії ОДА. На початку колегії перший заступник голови облдержадміністрації Василь Процюк вручив державні нагороди військовим і почесні звання цивільним відповідно до указів Президента України. Нагороджено посмертно орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, нашого земляка, капітана Черніченка Олександра Анатолійовича, нагороду прийняла вдова Оксана Миколаївна і син Максим. По завершенні виїзної колегії було прийнято відповідні рішення та надано відповідні доручення для усунення недоліків у роботі.
26 Квітня, 2016 р., 16:38
30 років минуло, як чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. І сьогодні, 26 квітня у багатьох країнах світу сотні дзвонів перегукнуться вшановуючи героїзм усіх, хто ціною власного життя та здоров’я ліквідовували найстрашніші наслідки цієї катастрофи. У 1986 році сталася аварія на ЧАЕС, як найбільша техногенно-екологічна катастрофа таких руйнівних масштабів. З цього приводу у м.Волочиську з пл. Центральної скорботною колоною керівники району та міста, представники трудових колективів, установ, організацій та ліквідатори аварії на ЧАЕС пройшли до пам’ятника Героям – Чорнобильцям у сквері Меморіалу Слави. Усі присутні поклали квіти до обеліска та вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих ліквідаторів цієї страшної аварії. З словами подяки й підтримки виступив голова Волочиської районної організації СЄП «Союз Чорнобиль. Україна», ліквідатор наслідків на ЧАЕС, депутат районної ради Микола Габак. Під бій дзвону були зачитані прізвища усіх жителів Волочиського району, чиє життя забрала радіація, після чого юні вокалісти подарували усім присутнім тематичні пісні. Вічна пам’ять тим, чиє життя предчасно обірвала Чорнобильська трагедія, людська шана та вдячність Героям – ліквідаторам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора