ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

22 Березня, 2016 р., 17:01
В актовому залі Волочиської міської ради відбувся круглий стіл з представниками політичних партій, громадських організацій, членів виконкому, з питань корегування тарифів за централізоване водопостачання та водовідведення.
21 Березня, 2016 р., 16:32
21 березня 2016 року в актовому залі міської ради відбулося засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги громадянам Волочиської об’єднаної територіальної громади. У своєму вступному слові, голова комісії Володимир Новосад повідомив про надходження 46 заяв від жителів нашої громади, щодо надання матеріальної допомоги. В ході засідання члени розглянули заяви та підтримали запропоновані пропозиції по наданню матеріальної допомоги.
21 Березня, 2016 р., 16:28
В рамках Закону «Про засади запобігання і протидії корупції» від 7 квітня 2011 року, сьогодні, 21 березня, відбулася нарада з виконавчим апаратом міської ради по заповненню декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру. Про всі подробиці та тонкощі заповнення декларацій розповіла спеціаліст з кадрових питань М. Атаманчук.
21 Березня, 2016 р., 16:09
17 березня 2016 року в дошкільному навчальному закладі «ЗІРОЧКА» відбулась нарада завідувачів ДНЗ відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради.  Основними питаннями були: 1. Організація харчування в ДНЗ 2. Нормативно-правове забезпечення організації роботи ДНЗ 3. Обговорення проекту «Санітарний регламент який обумовлює основні вимоги охорони життя і здоров’я дітей дошкільного віку. Міський голова К. Черниченко підкреслив, що організація харчування має бути раціональне, відповідно до норм, затверджених постановою Конституції України вказав на виконання норм харчування, якість продукції, та підвіз продуктів харчування до ДНЗ ОТГ. Контроль по даному питанню поклали на начальника відділу освіти, молоді та спорту А. Плотнікову.
18 Березня, 2016 р., 16:23
18 березня 2016 р., з нагоди дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення в будинку культури «Гармонія» відбувся святковий концерт. На концерті були присутні голова Волочиської РДА В. Сергійчук, голова районної ради С. Пазюк, міський голова К. Черниченко, помічник народного депутата України С. Лабазюка В. Петрук та трудові колективи житлово-комунальних господарств району. Міський голова К. Черниченко висловив подяку працівникам житлово-комунального господарства, та вручив грамоти працівникам комунальної сфери. Це людина, яка чітко розуміє всі тонкощі та проблеми наштх камунальників, так як і сам пропрацював не один різ пліч о пліч із ними. 
18 Березня, 2016 р., 10:52
Відповідно до рішення  виконкому  від 14.01.2016 року №10  «Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на 1-ше півріччя 2016 року» ПОВІДОМЛЯЄМО :
17 Березня, 2016 р., 16:15
Громада села Користова 17 березня розпочала акцію «За чисте довкілля». Ініціатори акції разом з мешканцями, небайдужими до чистоти довкілля, провели благоустрій та прибирання вулиць на території сіл Користова та Бальківці. Після плідної роботи в.о. старости Користовецької громади Валентина Олійник висловила свої побажання та сподівання, що це тільки початок і такі акції будуть проводитися щонайменше кожного місяця та що такі акції заохотять мешканців гроиади зберігати чистоту та охайніше ставитися до навколишнього середовища в якому ми приживаємо.
17 Березня, 2016 р., 16:03
17 березня, відбулося чергове ознайомлення з розробленими проектними матеріалами «Роботи по розробці генерального плану міста Волочиськ Хмельницької області площею 1 461 га. План зонування території міста», виконаної Державним підприємством Українського науково-дослідного інституту проектування міст «Діпромісто» імені Ю.М. Білоконя було проведено попередній розгляд розробленої документації в присутності головного архітектора проекту Зозюка О.П. із запрошенням відповідних служб, голів комісій, громадськості міської ради. З метою закінчення робіт по генеральному плану м. Волочиська по календарному графіку, дата ознайомлення з «планом зонування території міста» пропонується на 17.03.2016 року на 10 год.
16 Березня, 2016 р., 17:05
Про оприлюдення проекту регуляторного акту рішення Волочиської міської  ради  “Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду комунального майна,  що перебуває у  власності Волочиської міської об’єднаної територіальної громади ” - Детальныше за посиланням
11 Березня, 2016 р., 16:14
Сьогодні, 11 березня 2016 року відбулася позачергова сесія 7 скликання. Розглянувши рішення виконавчого комітету за рекомендаціями комісії з питань планування, фінансів і ряду інших, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада вирішила затвердити дане рішення про соціальну підтримку сім'ї та допомоги незахищеним верствам населення Волочиської ОТГ на 2016-2020 роки. Про надходження та використання міського бюджету за 2015 рік. Про виділення матеріальної допомоги сім'ї загиблого учасника АТО, бойових дій Климчука С.С. Про схвалення бюджету Волочиської ОТГ на 2016 рік і багато інших.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора