ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖКГ

Дата: 18.03.2016 16:23
Кількість переглядів: 936

Фото без опису18 березня 2016 р., з нагоди дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення в будинку культури «Гармонія» відбувся святковий концерт.
На концерті були присутні голова Волочиської РДА В. Сергійчук, голова районної ради С. Пазюк, міський голова К. Черниченко, помічник народного депутата України С. Лабазюка В. Петрук та трудові колективи житлово-комунальних господарств району.
Міський голова К. Черниченко висловив подяку працівникам житлово-комунального господарства, та вручив грамоти працівникам комунальної сфери. Це людина, яка чітко розуміє всі тонкощі та проблеми наштх камунальників, так як і сам пропрацював не один різ пліч о пліч із ними.
 

Також з вітальним словом виступили голова Волочиської РДА В. Сергійчук та голова районної ради С. Пазюк. Вони вручили грамоту обласної ради працівнику Волочиського КПТМ "Тепловик" В. Черниченку, спільні грамоти кращим працівникам житлово-комунального господарства району. Приємно зазначити, що серед кращих працівників Волочиського комунального підприємства ТМ "Тепловик" був і учасник АТО С. Григорчук.
Помічник народного депутата України С. Лабазюка В. Петрук привітав трудові колективи та вручив подяки кращим працівникам житлово-комунального господарства району.
Заступник директора ТОВ Групи компаній ВІТАГРО, депутат районної ради Ваерій Сліпчук вручив керівникам КП ЖЕК, КПТМ "Тепловик» та КП ВКГ "Джерело" для потреб підприємств сертифікати на 200 літрів дизпалива.
Привітали з професійним святом працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення також пісенні виконавці та танцювальні колективи міста.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора