ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

01 Червня, 2016 р., 13:12
 Якщо ми хочемо щоби наше рідне місто було чистим і охайним, давайте підтримувати його на належному рівні, поважати працю тих хто прибирає, а не так як на вулиці Слави – біля кожної лавки лушпиння соняшникового насіння, при наявності урн для сміття. Не будьте байдужими до «горе патріотів» та «любителів чистоти»! Не забувайте, що, чисто не там де прибирають, а там де не смітять.
31 Травня, 2016 р., 09:52
23 травня 2016 року, в Авратинському сільському клубі відбулася зустріч голови та депутатів міської ради, членів постійної комісії з питань освіти та здоров’я з жителями села.
25 Травня, 2016 р., 09:01
 26 травня  2016 року  на 12годину  в актовому залі міської ради відбудеться засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги.
20 Травня, 2016 р., 13:25
В ніч з 19 на 20 травня невідомими "патріотами" у Меморіальному сквері було скоєно акт вандалізму. Були побиті лампи освітлення біля пам'ятників Воїнам Великої Вітчизняної війни та Воїнам-інтернаціоналістам. Хто володіє інформацією по цьому випадку, просимо звернутись до відділення поліції чи в міську раду. Велике прохання до жителів та гостей нашого міста, давайте будемо гідними і не байдужими до тих негідників які скоїли такі дії. Як би на це подивились і оцінили в Європі?
20 Травня, 2016 р., 13:20
За ініціативою народного депутата Сергія Лабазюка в нашому місті проводиться плановий поточний ремонт прибудинкових територій. На даний час ведуться роботи у дворі будинку №1 по вул. Слави та буд. №32 по вул. Музейна. Міська рада і особисто міський голова Костянтин Черниченко дуже вдячний народному депутату С.Лабазюку за його ініціативу по благоустрою нашого рідного міста Волочиськ.
20 Травня, 2016 р., 13:14
Міський голова Волочиської ОТГ Костянтин Черниченко з робочим візитом відвідав село Бальківці, віддав честь і шану загиблим воїнам у Великій Вітчизняній війні і оцінив роботу депутата міської ради І.Ялового та старости І.Гранатира по благоустрою біля цього пам'ятника.
20 Травня, 2016 р., 11:49
18 травня 2016 року відбулася зустріч міського голови Волочиської ОТГ Костянтина Черниченка та депутатів міської ради, членів постійної комісії з питань освіти та охорони здоров’я з батьками учнів Лонковецької ЗОШ І-ІІ ст. і жителями села. В основу події лягло питання подальшого функціонування закладу, який тривалий час належить до категорії малокомплектних шкіл і неодноразово підлягав оптимізації. Під час відвертого діалогу були обговорені всі позитиви і негативи оптимізації, які виходили з вимог чинного законодавства та реалій сьогоднішнього села. Міський голова Костянтин Черниченко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Плотнікова довели до відома батьків умови оптимізації та вирішальну роль при прийнятті рішення депутатського корпусу міської ради. Також після зустрічі представники міської влади та депутати і члени постійної комісії з питань освіти та охорони здоров’я відвідали сусідню Яхновецьку ЗОШ І-ІІІ ст., де створені усі відповідні умови для навчання та виховання учнів у противагу всіх цих умов з Лонковецькою ЗОШ. Ця зустріч стала однією із сходинок для прийняття остаточного рішення на сесії міської ради, яка відбудеться 31 травня 2016 року.
20 Травня, 2016 р., 11:40
За ініціативою Волочиської міської ради об'єднаної територіальної громади почалася генеральна реконструкція у місті Волочиську паркової зони, де знаходяться дитячі атракціони. Ближчим часом буде прокладена бруківка на пішоходних доріжках, планується заміна старих атракціонів на більш сучасні, висаджені квітники, встановлюються лавки де можна буде провести вільний час, поспілкуватися з друзями жителям та гостям міста.
20 Травня, 2016 р., 11:30
У Волочиській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів була проведена зустріч батьків дошкільнят мікрорайону Волочиськ -1 з міським головою Костянтином Черниченко з питання відкриття на базі школи дошкільного навчального закладу. В обговоренні проблеми взяли участь начальник відділу освіти молоді та спорту міської ради Алла Плотнікова та методист з питань дошкільної освіти Л.Воробей. В основу даної зустрічі лягло звернення батьків до міського голови стосовно вищезгаданої проблематики. Батьки під час бесіди були активними цілеспрямованими, керувались мотивованими доказами щодо необхідності садочка для дітей мікрорайону. Першопричиною було питання збереження здоров’я дітей, проблеми підвезення до міських садочків. Зустріч була конструктивною. Бачення міського голови вирішення проблеми базувалось на реаліях життя, реформування держави без крихти популізму та безпідставних і необгрунтованих обіцянок.  Результати зустрічі в майбутньому ляжуть в основу профільної комісії міської ради та всього депутатського корпусу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора