ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

15 Липня, 2016 р., 17:28
Сьогодні на території громади села Вочківці за ініціативою Волочиської міської ради проведено благоустрій на одному з найулюбленіших мість літнього відпочинку жителів громади - це "Водопад". Силами робітників Вололчиського підприємства "Тепловик" було облаштовано поручень та сходи, які придають безпечність і зручність при відпочинку. Про що свідчить фоторепортаж.
15 Липня, 2016 р., 17:18
14 липня відбулося засіданнявиконкому міської ради №13. Роботу комітету міський голова Костянтин Черниченко розпочав з приємної місії - привіта з Днем народження члена виконкому Оксану Пендрак.  На черговому засідані розглядалося 32 питання. Основні з них: "Затвердження плану роботи на ІІ півріччя 2016 року", "Про затвердження проектної документації реконструкції котельні із заміною водогрійного котла", "Про організацію ведення військового обліку військовооб'язаних і призовників та бронювання військово-зобов'язаних на підприємствах, установах, організаціх на території Волочсиької міської ради" та ряд інших.
13 Липня, 2016 р., 14:35
12 липня 2016 року в День Святих Первоверховних апостолів Петра і Павла в селі Копачівка відбулося свято. На цю урочистість прибуло багато односельчан та гостей. На протязі декількох годин нагороджень та концертна програма перетворилися в безперервні оплиски всього залу.  Також заступник міського голови Вололчиської ОТГ Світлана Івченко порадувала присутніх подарунками, грамотами та подяками. Багато подарунків та подяк отримали багатодітні матері та матері-героїні, яких в с. Копачівка чимало. Після чудового концерту односельчан запросив до себе смачний стіл та грибна юшка.
12 Липня, 2016 р., 19:37
Громадська організація «Інститут громадянського суспільства» (далі – ГО «ІГС» або Замовник) є неприбутковою організацією (код неприбутковості 0006), не є платником податку на прибуток і ПДВ, є виконавцем проекту «Підтримка розвитку об’єднаних територіальних громад у Хмельницькій області», що фінансується: GIZ Бюро в Україні, Швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні», Шведсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні», проектом ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку України», Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні та проектом «Експертна та інформаційна підтримка процесу реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні».
11 Липня, 2016 р., 16:55
10 липня 2016 року, у селі Зайчики відбулося свято «День села». В невеличкому сільському клубі зібралися не тільки мешканці села, а й завітали гості з сусідніх сіл та всієї Волочиської міської ОТГ.  До усіх присутніх звернулася з привітальним словом заступник Волочиського міського голови Івченко С. І. яка нагородила подяками, грамотами та цінними подарунками ветеранів другої світової війни, воїнів АТО, а також людей, які своєю працею зробили вагомий внесок в розвиток села, також Світлана Іванівна вручила громаді села газонокосарку для підтримання в належному стані благоустрою. Після нагородження відбулася концертна програма в якій взяли участь працівники ЦКД «ГАРМОНІЯ» м. Волочиськ та місцеві аматорські колективи. По завершенні концерту усіх присутніх на території клубу очікували смачні частування.
11 Липня, 2016 р., 14:46
09 липня 2016 року в селі Користова відбулося святкування Івана Купала, на яке з'їхалася вся Волочиська ОТГ. На даному заході було проведено багато конкурсів. Один з них - це конкурс вареників, в якому прийняли участь колективи всіх територіальних громад. Перше місце в якому зайняла територіальна громада села Яхнівці. Багато творчих колективів до пізньої ночі веселили всіх присутніх на святкувані. Хто побував на цьому заході, отримали масу позитивних емоцій та залишилися задоволеними. Святвування Івана Купала - вдалося, про що свідчить фоторепортаж.
11 Липня, 2016 р., 10:02
7 липня2016 року, відбулася 10 сесія Волочиської міської ради під головуванням міського голови Костянтина Черниченка. Основні питання які розглядалися на сесії: - Про місцеві податки та збори на 2017 рік - Про затвердження міської програми «Фенілкетонурії» на 2016-2018 роки - Про затвердження комплексної програми щодо профілактики злочинності на території Волочиської ОТГ на 2016-2020 роки - Про затвердження положення про надання земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на території новоутворених житлових масивів Волочиської ОТГ.
11 Липня, 2016 р., 08:59
6 липня 2016 року відбувся виїзний прийом громадян с. Курилівка міським головою Костянтином Черниченком, а також представниками установ та організацій. 
08 Липня, 2016 р., 11:03
 8 липня2016 року, міський голова Волочиської ОТГ Костянтин Черниченко з робочим візитом відвідав загально-освітні заклади по підготовці до осінньо-зимового періоду та побував у дитячій школі мистецтв де планується капітальний ремонт фасаду. Зокрема у ЗОШ I-IIIст. №5 буде заасфальтована пришкільна територія.
06 Липня, 2016 р., 19:21
04 линя міський голова разом із депутатом Лілією Костецькою відвідали релігійну громаду "Святої Трійці" і костел "Непорочного зачаття Найсвятішої Діви Марії" у м. Волочсиьку. Поспілкувалися із Настоятелем отцем Андрієм, який висловив прохання в допомозі облаштування території біля храму. Костянтин Черниченко разом з депутатським корпусом взяли дане питання на контроль і завірили в допомозі. Про що свідчить фоторепортаж.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора