ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

18 Листопада, 2016 р., 16:39
18 листопада 2016 року у приміщенні Центру культури і дозвілля «Гармонія» відбулася урочистість з нагоди дня працівників сільського господарства України. Свято зібрало чимало керівників з агроформувань, невтомних працівників полів і ферм, організаторів сільськогосподарського виробництва, заслужених працівників сільського господарства, колишніх начальників управлінь, голів та директорів колгоспів і радгоспів.  Свято почалося з виставки сільськогосподарської продукції. Урочистачастина заходу розпочалась з внесення на сцену хлібних короваїв випечених з урожаю 2016 року. Привітати зі святом трударів приїхав керуючий справами Хмельницької обласної ради – Валерій Брицький. Він висловив щиру вдячність хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва. У своїй промові він підбив підсумки за рік, відзначив грамотами та подяками аграріїв.  Міський голова Волочиської об’єднаної територіальної громади вручив грамоти, подяки та грошові винагороди, а також, відповідно до рішення виконавчого комітету від 10 листопада 2016 року №485, нагородив нагрудним знаком «Честь і гордість Волочиської громади» колишнього начальника управління сільського господарства – Дмитра Савчука та керівниау виробничого підрозділу агроформування «Мир» ТОВ «Волочиськ-Агро» – Віталія Кривака. Після урочистої частини відбувся концерт, в якому взяли участь різноманітні творчі колективи. Під час концертної програми, глядачі куштували смачний коровай. Свято вдалося на славу. Хвала рукам, що пахнуть хлібом.
17 Листопада, 2016 р., 13:15
11 листопада 2016 року, в приміщенні міського Центру культури і дозвілля «Гармонія», відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
12 Листопада, 2016 р., 16:21
День села – це ще один привід зібратися разом, згадати тих, хто народився і виріс у рідному селі. Дванадцятого листопада у селі Ріпна було людно. Цього дня громади сіл Ріпна і Сербинів, напередодні храмового свята Косьми і Даміана Асійських, відзначали День села. Цього року свято розпочалося з того, що у селі отець Роман освятив новоспоруджений пам’ятний знак спаленим, розстріляним односельцям та тим хто не повернувся з фашистської неволі.
10 Листопада, 2016 р., 16:33
10 листопада – це свято тих ветеранів, які присвятили своє життя служінню закону стоячи на варті правопорядку та спокою громадян.  В цей день зібралося багато ветеранів в міському Центрі культури і дозвілля «Гармонія», яких привітали керівники громад. Багатьох ветеранів привітав і голова Волочиської об’єднаної територіальної громади – Костянтин Черниченко, який подякував їм за їхню службу та вшанував їх грамотами і грошовими винагородами.  Святкового настрою присутнім в залі придала концертна програма силами міського колективу Центру культури і дозвілля «Гармонія».
10 Листопада, 2016 р., 11:31
10 листопада 2016 року, в актовому залі міської ради, відбулося чергове засідання виконавчого комітету № 21, на якому розглядалося тридцять три питання. Основне з них про надходження та використання бюджету Волочиської міської ОТГ за 9 місяців 2016 року.  Ряд питань щодо затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості робочого проекту реконструкції вуличних мереж водопостачання в с. Лонки, затвердження Дефектного акту та зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва - капітальний ремонт частини приміщення клубу у с. Лозова, затвердження Дефектного акту, завдання на проектування та зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва – реконструкції котельної з заміною двох котлів «Рівнетерм–96» на твердопаливний котел «Гефіспрофі–100» по вул. Пушкіна 31/1 в м. Волочиськ, блок питань про нагородження до професійних свят та свят Днів сіл Волочиської об’єднаної територіальної громади.  По цих та інших питаннях голосували одноголосно.
09 Листопада, 2016 р., 13:37
9 листопада 2016 року, в залі засідань Волочиської районної державної адміністрації, відбулася зустріч керівництва Національної поліції Хмельницької області з очільниками громад та громадськістю міста на тему: «Ефективна взаємодія поліції і населення».  Поліцейські системи всіх країн сходяться на думці про те, що найнадійніша безпека – колективна. У багатьох країнах існують програми по зміцненню співпраці між поліцією та населенням. Депутату Волочиської міської об'єднаної територіальної громади - Анатолію Сокуру, як волонтеру громади, було вручено медаль "Захиснику Вітчизни". Керівники громад – Волочиської, Війтовецької і Наркевичської, у своїх виступах завірили начальника поліції генерал-майора 3 рангу в Хмельницькій області, Миколу Семенишина, про готовність до взаємодії.
08 Листопада, 2016 р., 16:11
04 листопада 2016 року, у малому залі міського Центру культури і дозвілля "Гармонія", відбулося святкування Дня працівника соціальної сфери. Цим святом ми вшановуємо тих, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а і за велінням совісті та покликом душі.  Зі святом усіх присутніх, спільно з керівниками району, привітав міський голова Костянтин Черниченко, який вшанував багатьох працівників нашої громади Почесними грамотами та грошовими винагородами.  Після нагородження відбувся святковий концерт, на якому працівників соціальної сфери привітали своїми виступами народний ансамбль козацької пісні "Збручани", "Тріо вірність", Ірина Гудзь, Альона Колосінська та солісти зразкового колективу сучасної хореографії "Сузір’я", Ірина Сікула, Ярослав Вишинський та дует піаністів Дитячої школи мистецтв.
07 Листопада, 2016 р., 13:40
07 листопада 2016 року, відбулося засідання чотирнадцятої позачергової сесії Волочиської міської ради.  Основним питанням було внесення змін до бюджету Волочиської міської ОТГ на 2016 рік. По даному питанню доповів начальник відділу фінансів Волочиської міської ради – Ігор Міняйло.  По даному питанню депутати міської ради проголосували одноголосно.
28 Жовтня, 2016 р., 15:10
28 жовтня 2016 року, у місті Волочиськ, відбулася святкова хода до меморіалу Слави, приурочена сімдесят другій річниці визволення України від нацистських окупантів.  У церемонії взяли участь керівництво Волочиської міської ради, району, ветерани і учасники АТО, представники установ, підприємств та організації міста. Учасники цієї ходи поклали квіти та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.  Вдячність героям, які захистили вітчизну і майбутнє свого народу безмежна. Низький уклін вам дорогі ветерани.
27 Жовтня, 2016 р., 13:52
27 жовтня 2016 року, під головуванням першого заступника  міського голови Олександра Васильченка, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради №20.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора