ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівників сільського господарства України

Дата: 18.11.2016 16:39
Кількість переглядів: 728

18 листопада 2016 року у приміщенні Центру культури і дозвілля «Гармонія» відбулася урочистість з нагоди дня працівників сільського господарства України. Свято зібрало чимало керівників з агроформувань, невтомних працівників полів і ферм, організаторів сільськогосподарського виробництва, заслужених працівників сільського господарства, колишніх начальників управлінь, голів та директорів колгоспів і радгоспів. 
Свято почалося з виставки сільськогосподарської продукції. Урочистачастина заходу розпочалась з внесення на сцену хлібних короваїв випечених з урожаю 2016 року. Привітати зі святом трударів приїхав керуючий справами Хмельницької обласної ради – Валерій Брицький. Він висловив щиру вдячність хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва. У своїй промові він підбив підсумки за рік, відзначив грамотами та подяками аграріїв. 
Міський голова Волочиської об’єднаної територіальної громади вручив грамоти, подяки та грошові винагороди, а також, відповідно до рішення виконавчого комітету від 10 листопада 2016 року №485, нагородив нагрудним знаком «Честь і гордість Волочиської громади» колишнього начальника управління сільського господарства – Дмитра Савчука та керівниау виробничого підрозділу агроформування «Мир» ТОВ «Волочиськ-Агро» – Віталія Кривака.
Після урочистої частини відбувся концерт, в якому взяли участь різноманітні творчі колективи. Під час концертної програми, глядачі куштували смачний коровай. Свято вдалося на славу. Хвала рукам, що пахнуть хлібом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора