ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

15 Жовтня, 2016 р., 16:46
15 жовтня 2016 року відбулося свято села Федірки. В невеликому та затишному сільському клубі зібралися майже всі мешканці громади. Були запрошені гості із сусідніх сіл.  Розділити радість святкування мешканців Федірківської громади і привітати їх із цим святом завітав міський голова Костянтин Черниченко. Він подарував для потреб громади комп’ютер, а багатьом мешканцям грамоти та грошові винагороди.  Невеликий колектив художньої самодіяльності, із ЦКД “Гармонія”, представив чудовий концерт, яким задав святковий настрій усім присутнім. Свято вдалося на славу.
15 Жовтня, 2016 р., 16:40
15 жовтня 2016 року відзначено День села Курилівка. Святковий настрій панував у всіх присутніх, які заповнили сільський будинок культури.  На це свято, не з пустими руками, прибув Волочиський міський голова Костянтин Черниченко, який подарував присутнім коровай та бензопилу для благоустрою території Курилівської громади. Багатьом жителям було вручено грамоти та грошові винагороди.  Після офіційної частини відбувся святковий концерт. Всі залишилися задоволеними. Свято вдалося.
14 Жовтня, 2016 р., 16:36
14 жовтня, в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, відзначили день села Щаснівки.  У великому сільському клубі зібралося багато односельчан та гостей, які завітали на це свято. З подарунками завітав Волочиський міський голова Костянтин Черниченко, який подарував Щаснівській громаді бензокосу для благоустрою території та грамоти і грошові винагороди.  Прекрасна концертна програма подарувала присутнім гарний настрій.
14 Жовтня, 2016 р., 16:35
У світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, яка українцями завжди вважалася заступницею і покровителькою козаків, вже другий рік відзначається Державне свято – День захисника України. 14 жовтня 2016 року з центральної площі керівники району та міста, учасники АТО, волонтери, воїни-інтернаціоналісти, представники трудових колективів, жителі та гості міста Волочиськ і Волочиської ОТГ скорботною колоною пройшли до скверу Меморіалу Слави, де відбулося закладення каменю на місці майбутнього будівництва пам’ятника воїнам АТО. Після чого, усі присутні були запрошені до ЦКД “Гармонія” для продовження урочистих заходів відзначення Дня захисника України. З привітанням до присутніх звернувся міський голова Волочиської ОТГ – Костянтин Черниченко, від якого пролунали слова підтримки та вдячності нашим воїнам, були вручені ювілейні медалі “Захисник України” та грошові винагороди. Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт, який подарував присутнім позитивні емоції та гарний настрій.
14 Жовтня, 2016 р., 08:35
14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці та День Захисника України, ми вітаємо усіх тих, хто своєю доблестю, силою та відвагою захищають наше мирне майбутнє від підступного ворога!
13 Жовтня, 2016 р., 16:32
13 жовтня 2016 року, у Волочиському навчально-виховному комплексі, відкрито меморіальну дошку випускнику цього закладу, учаснику АТО – Драгосевичу Максиму. Багато учнів, рідних та близьких зібрались в актовому залі. Будучи присутнім на цьому заході, в своєму виступі міський голова Костянтин Черниченко промовив: “Коли ми говоримо про війну, про воїнів, котрі на цей час захищають незалежність і неподільність нашої держави, ми розуміємо, що вони там для того, щоб життя продовжувалося, щоб росли щасливі і усміхнені діти, щоб було мирне небо над нашими головами. І ми в свою чергу, повинні розуміти, якою ціною платимо за кожен новий день.” Звертаючись до присутніх, мама Максима сказала: “Наше горе найбільше, вже гіршого немає. Ми вдячні всім, хто сприяв тому, щоб пам’ять про нашого Максимчика була вічною. Всім бажаю здоров’я, щоб швидше закінчилась війна, настав спокій і мир, і всі українці змогли щасливо жити і радіти кожному дню.”
13 Жовтня, 2016 р., 15:27
13 жовтня 2016 року під головуванням міського голови Костянтина Черниченка відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На засіданні розглядалося 38 питань різного змісту та характеру.
12 Жовтня, 2016 р., 14:30
12 жовтня 2016 року, в школі № 1 міста Волочиськ, відбулася хвилююча і водночас сповнена смутком подія – відкриття меморіальної дошки випускникам 1992 та 2005 років, Солтісу Юрію та Вернигорі Вадиму, які загинули в зоні антитерористичної операції.  В актовому залі школи зібралося багато учнів, рідних та близьких. В своєму виступі Волочиський міський голова – Костянтин Черниченко промовив: “Сьогодні йдуть на небеса найкращі, навіки перестають битися їх молоді сердця. Ми не маємо права забути бодай одне ім’я тих, хто віддає життя за нас. З меморіальної дошки щодня зустрічатимуть і проводжатимуть поглядом учнів наші герої, нагадуватимуть кожному з нас, що вони поклали життя, аби ми жили у мирній, квітучій Україні”.  Після церемонії відкриття, відбулося тепле спілкування Констянтина Черниченка з батьками наших героїв.
12 Жовтня, 2016 р., 11:24
12 жовтня 2016 року, під головуванням міського голови Волочиської ОТГ, Костянтина Черниченка, відбулася 13 позачергова сесія. Основним питанням на сесії, було призначення на 18 грудня 2016 року позачергових місцевих виборів страрости села Маначин, Волочиської ОТГ.  Понад п’ятдесят інших питань, які розглядалися на сесії, були проголосовані депутатами одноголосно.
11 Жовтня, 2016 р., 17:00
4 жовтня 2016 року делегати Волочиської міської ради і Волочиської районної ради відвідали бійців Волочищини та Хмельниччини, які знаходяться в зоні АТО. Також з ними прибув ансамбель «Козаки Поділля», які подарували чудовий настрій бійцям своєю концертною програмою. Нашим бійцям було привезено велика кількість продуктів, запчастин до автомобілів та іншої техніки. Від депутатів міської ради було подаровано бензопилу, яка дуже потрібна воїнам в зимовий період, та ряд других речей. Більш детальніше про поїздку у фоторепортажі міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора