ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

27 Вересня, 2016 р., 13:46
27 вересня 2016 року відбулося престольне свято села Поляни. Зібралося багато односельчан та гостей. Святковий настрій жителям громади задавав духовий оркестр. На свято завітав міський голова Волочиської ОТГ Костянтин Черниченко, який подарував смачний коровай, вручив грамоти та грошові винагороди, за що жителі громади йому вдячні. Свято продовжувалося концертною програмою. Всі жителі та гості залишилися задоволеними.
27 Вересня, 2016 р., 11:22
27 вересня 2016 року відбулося свято громади села Гарнишівка. В сільському клубі зібралося багато мешканців та гостей. На це свято з смачним короваєм прибув міський голова Волочиської ОТГ Костянтин Черниченко, який задав святковий настрій усім присутнім, а також подарував бензопилу для благоустрою громади. Довго звучали пісні артистів громади. Свято закінчилось куштуванням святкового короваю та різних смаколиків.
26 Вересня, 2016 р., 15:46
26 вересня 2016 року, в мікрорайоні Волочиськ-1, відбулася зустріч народного депутата Сергія Лабазюка з мешканцями. На зустрічі також були присутні міський голова Волочиської ОТГ – Костянтин Черниченко, голова РДА – Володимир Сергійчук, депутати міської ради. Зустріч проходила в дружній атмосфері. Мешканців найбільш всього турбували такі питання, як ремонт тротуарів, водогін, робота ФАПу, заміна вікон в школі, і ряд інших. Зустріч відбулася, присутні залишилися задоволеними.
25 Вересня, 2016 р., 10:09
ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ МАШИНОБУДІВНОГО КОМПЛЕКСУ! Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем машинобудівника. Наш Волочиськ завжди мав досягнення у цій високотехнологічній галузі, яка потребує спільних зусиль вчених, конструкторів, інженерів та робітників. Продукція машинобудівників знаходить попит не лише на вітчизняному, а й на закордонних ринках, витримує конкуренцію з відомими фірмами, з честю несе марку якості.
24 Вересня, 2016 р., 13:16
24 вересня 2016 року Волочиська міська об'єднана територіальна громада взяла участь у ярмарці, присвяченій 585 річниці міста Хмельницький. Вдячні голові Волочиського РайСТ - Віктору Слободянюку за організацію представлення нашої громади на даному заході. Все пройшло чудово.
24 Вересня, 2016 р., 10:24
24 вересня 2016 року відбулося свято села Чухелі. Цього прекрасного дня, в сільському клубі, зібралося багато людей. Спілкування відбувалося в теплій, дружній атмосфері. Міський голова Волочиської ОТГ - Костянтин Черниченко, на цьому святі задав святковий настрій, подарував громаді смачний коровай, вручив грамоти і розповів про найближчі перспективи розвитку нашої громади. Свято продовжувалось куштування смачного короваю і переглядом святкового концерту.
22 Вересня, 2016 р., 13:48
22 вересня 2016 року відбулося засідання виконавчого комітету №18 під головуванням міського голови Волочиської міської об’єднаної територіальної громади – Костянтина Черниченка. На черговому засіданні розглядалося 31 запитання. Основні з яких:
22 Вересня, 2016 р., 09:57
22 вересня 2016 року на території мікрорайону "Цукровий завод" по вулиці Довженка розпочато, за кошти міської ради, капітальний ремонт дороги по вулиці Довженка. Роботи виконує підрядник ПАТ Хмельницьке ШБУ - 56.
21 Вересня, 2016 р., 17:00
Черговим прикладом позитиву об'єднаної територіальної громади є придбання для житлово-комунального господарства нового потужного смітєвозу, який буде збирати тверді побутові відходи не тільки в місті, але і в населених пунктах Волочиської об'єднаної територіальної громади. Перший виїзд проінспектував міський голова Констянтин Черниченко, який залишився задоволеним роботою цієї техніки.
21 Вересня, 2016 р., 16:51
21 вересня 2016 року відбулося пристольне свято села Канівка. На цю урочистість прибуло багато гостей та односельчан. Після богослужіння в церкві, присутні зібралися в сільському клубі, де і відбулося свято. На свято не з пустими руками завітав і міський голова Волочиської ОТГ - Костянтин Черниченко, який вручив запашний коровай, подарунки, грамоти та подяки. Після чудового концерту, односельчан та гостей запросив до себе смачний стіл. Свято вдалося, про що свідчить даний фоторепортаж.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора