ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

11 Жовтня, 2016 р., 08:57
8 жовтня 2016 року, у селі Постолівка відбулося свято «День села». В сільському клубі зібралися не тільки мешканці села, а й завітали гості з сусідніх сіл та всієї Волочиської міської ОТГ.  До усіх присутніх звернувся з привітальним словом міський голова Волочиської міської об’єднаної громади Костянтин Черниченко, який нагородив грамотами та цінними подарунками людей, які своєю працею зробили вагомий внесок в розвиток села, також вручив громаді села бензопилу для підтримання в належному стані благоустрою. Після нагородження відбулася концертна програма в якій взяли участь працівники ЦКД «ГАРМОНІЯ» м. Волочиськ та місцеві аматорські колективи. По завершенні концерту усіх присутніх на території клубу очікували смачні частування.
10 Жовтня, 2016 р., 21:25
07.10.2016 року у залі засідань міської ради, в рамках навчання депутатів міських об’єднаних територіальних громад, відбулася зустріч з представниками Хмельницького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Де було розглянуто питання: "Дотримання Закону України “Про запобігання корупції” в частині декларування доходів посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, а також запобігання виникненню конфлікту інтересів у вищезазначених осіб",  "Правові та практичні аспекти публічних закупівель" та "Система електронних публічних закупівель України ProZorro".
10 Жовтня, 2016 р., 21:23
Дорогі друзі! Щиросердечно вітаю юридичну громадськість із професійним святом – Днем юриста! Це свято людей, які своїм словом і ділом мають стверджувати недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів. Ваш вибір професії – це вибір шляху відповідальності, справедливості, відданості, цілеспрямованості. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод. Щиро зичу вам здоров’я, добробуту, щастя й удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній і громадській діяльності в ім’я процвітання нашої України.
04 Жовтня, 2016 р., 11:58
3 жовтня 2016 року в м. Волочиськ відбулися урочистості з нагоди 30-річчя з дня заснування Волочиської школи мистецтв. Заклад був створений у 1986 році як музична школа і з того часу його випускниками стали тисячі учнів. З часом школа була реорганізована в школу мистецтв і в закладі розпочали навчати за напрямками образотворчого мистецтва та хореографії.  Дарунки на своє 30-річчя школа отримала від міского голови Костянтина Черниченка та керівників району Володимира Сергійчука та Сергія Пазюка, які нагородили викладачів та директора школи почесними грамотами та цінними подарунками. В свою чергу, за традицією, міський голова вручив коровай від імені всієї ОТГ та подарував для школи ноутбук. Також на свято завітав помічник народного депутата України Сергія Лабазюка - Володимир Петрук, який від імені депутата та від себе особисто привітав освітян. Директор Волочиської школи мистецтв Федір Рябий привітав колектив і засновників школи, численних гостей урочистостей і подякував за їх підтримку, яку було надано на різних рівнях для того, щоб нинішнє свято відбулося. Традиційно гостей святкування колектив школи привітав святковим концертом.
03 Жовтня, 2016 р., 14:53
3 жовтня 2016 року, в залі засідань міської ради, відбулося нагородження обдарованих дітей іменними стипендіями міського голови Волочиської об’єднаної територіальної громади.  Стипендії присвоювались в номінаціях: “гуманітарні науки”, “природничоматематичні науки”, ”мистецька діяльність”, “спортивні досягнення”. Дванадцятеро обдарованих дітей отримуватимуть свої стипендії протягом року. Міський голова Костянтин Черниченко побажав їм ще більшого натхнення в їх досягненнях.
30 Вересня, 2016 р., 16:44
30 вересня 2016 року, у Волочиській територіальній громаді, відбувся велопробіг Волочиськ - Поляни в честь тренера з маунтинбайку Волочиської  ДЮСШ, чемпіона України з велоспорту -  Ігора Муца. На відкритті велопробігу, мати Ігора побажала усім учасникам доброго здоров’я і хорошого навчання. Голова міської ради, Костянтин Черниченко , вручив матері Ігора подяку і подарунок за сина. Велопробіг вдався. Всі були задоволенні і отримали подяки від міського голови за участь в даному заході.
30 Вересня, 2016 р., 15:55
30 вересня 2016 року в центрі культури і дозвілля «Грмонія» відбулося свято з нагоди «Дня працівників освіти». Великому колективу педагогів Волочиської об’єднаної територіальної громади було вручено грамоти, подяки, подарунки. Свято закінчилося концертною програмою дитячих колективів.
30 Вересня, 2016 р., 13:51
30 вересня 2016 року в центральній бібліотеці Волочиської міської ради відбулося свято Всесвітнього дня бібліотек. На свято прибули завідувачі бібліотек Волочиської об’єднаної територіальної громади, та працівники культури. З непустими руками на свято прибув міський голова Костянтин Черниченко, який вручив подарунки завідувачам бібліотек. Свято закінчилось виконанням пісень та подарунком дітей - хореографічним номером. Всі залишилися задоволеними.
30 Вересня, 2016 р., 11:32
      У відповідності ст. 13 Закону України „Про теплопостачання”, постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 „Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”, згідно з будівельними нормами і правилами технічної експлуатації, нормами санітарного законодавства та іншими нормативними документами, з метою своєчасного початку опалювального сезону (три доби з середньодобовою температурою нижче +8 Сº), керуючись пунктом 7, 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпочато опалювальний період осінньо-зимового сезону 2016-2017 років для об’єктів соціальної сфери Волочиської об’єднаної територіальної громади з 01 жовтня 2016 року (заклади освіти, заклади охорони здоров’я,  КУ „Центр надання соціальних послуг”, Волочиська дитяча школа мистецтв)".
29 Вересня, 2016 р., 17:20
29 вересня 2016 року Волочиський машинобудівний завод відмітив своє 45-річчя з дня народження. На це свято прибув президент ПАТ "МоторСіч" - В'ячеслав Богуслаєв, який виступив з вітальним словом. В цей день, відкритих дверей, завод відвідало багато гостей. З привітаннями виступили міський голова Волочиської ОТГ - Костянтин Черниченко, народний депутат - Сергій Лабазюк, голова РДА - Володимир Сергійчук, голова районої ради - Сергій Пазюк. Свято вдалося!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора