ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 17.11.2016 13:15
Кількість переглядів: 831

Фото без опису 11 листопада 2016 року, в приміщенні міського Центру культури і дозвілля «Гармонія», відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Перед офіційною частиною свята, усі охочі, під музичний супровід інструментального ансамблю «Струни душі», в обрядовому залі закладу культури, могли насолодитися виставкою майстрів образотворчого, декоративно-прикладного, народного мистецтва вихованців міської дитячої школи мистецтв та танцювальними композиціями колективу «Перлина». Присутніх на цьому заході вітав народний аматорський хор «Чухелянка» Волочиської об’єднаної територіальної громади.

Не з пустими руками на це свято завітав міський голова – Костянтин Черниченко, який подарував директору міського Центру культури і дозвілля «Гармонія», Альоні Колосінській, музичне обладнання для проведення молодіжних дискотек та вечорів відпочинку. Слова вдячності в адресу винуватців свята також висловили голова районної державної адміністрації – Володимир Сергійчук, голова районної ради – Сергій Пазюк, начальники відділів культури Волочиської, Війтовецької та Наркевичської об’єднаних територіальних громад.

Приємним сюрпризом для усіх присутніх стала поява на сцені оперної співачки, Народної артистки України – Валентини Степової, яка прибула на запрошення Народного депутата України, Сергія Лабазюка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора