ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

09 Березня, 2016 р., 14:08
Дитячий колектив сучасної хореографії «Сузір’я», який з 2001 року носить почесне звання «Зразковий аматорський колектив», керівник якого Ольга Панасюк, повернувся з міжнародного фестивалю «Скрижавани» (перехрестя), що проходив у м. Мінськ, Білорусія. Наш волочиський дитячий колектив на цьому фестивалі представляв українську сюїту «Танець з шаблями». Виступ якої показав силу нації, крик серця в тому що Україна неділима, в тому що у нас є козацьке коріння.  На фестивалі було представлено понад 200 колективів. І наші діти були удостоєні ІІ почесного місця. «Ми достойно представили Україну» – так висловили свої враження Олександр Васильченко – перший заступник голови Волочиської ОТГ і композитор із Хмельниччини Віктор Ніколішин.  Бажаємо нашим дітям та їх чудовому керівнику О.Панасюк здоров’я, успіхів і багато великого натхнення.
04 Березня, 2016 р., 19:47
ВОЛОЧИЩИНА ЗАДАЄ ТЕМП В РЕФОРМАХ органів юстиції країни. Одне з перших міст держави, в яких з 2 березня повноваження реєстраційної служби перейшли від юстиції до місцевих органів влади. Днями нас відвідав народний депутат Ігор Алексєєв - "Приємно, що місто Волочиськ є одним з лідерів змін в області. Зокрема, в місті також відкрито нове приміщення ДРАЦу, де сьогодні відбулось перше одруження".  Також розпочато видачу свідоцтв про народження дитини в місцевому пологовому будинку (першим двом діткам, яким бажаэмо гарної долі). Саме місто та люди надихають на позитив.  Звичайно зміни не відбуваються без труднощів, але долаючи їх ми досягаємо того, чого очікує від нас громада - сучасного сервісу та професійності в роботі.
02 Березня, 2016 р., 23:15
29 лютого в селі Яхнівці відбулося урочисте підписання Грантових угод між Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ» та громадською організацію «Яхновецька» Волочиської ОТГ на реалізацію мікропроектів з реконструкції вуличного освітлення з використанням світильників із світлодіодними лампами. На підписанні угоди були присутні координатор обласного відділення Проекту Ігор Клепач, начальник управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури районної державної адміністрації Юрій Марущин, перший заступник голови Волочиської міської ОТГ Олександр Васильченко, в.о. старости Людмила Шевчук, громадськість.
29 Лютого, 2016 р., 16:54
Цезарій Зюлковський – видатна творча особистість на теренах подільського краю та України. Він є зразком людини, яка, незважаючи на політичні складності та економічні негаразди, продовжує творити прекрасне, дарувати радість оточуючим. Він відзначений багатьма нагородами міста, району, області, України, іноземних культурних установ, але головна його нагорода – від Бога: талант, невичерпна енергія, людяність та козацьке здоров’я.
29 Лютого, 2016 р., 16:08
Історія нашого народу – це війни і повстання, це сльози та перемоги, це незламність «Байди» і крилаті «Козацькі чайки», це буйні веселощі на Січі після перемоги і плач полонянок в неволі, це ненависть і любов, вірність і зрада. Це гарячі серця Січових стрільців та героїв Небесної сотні, це тисячі патріотів нашої держави, які зараз знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність нашої держави.
29 Лютого, 2016 р., 15:43
З не такої вже й далекої минувшини проте вже мовби серпанок легендарності, проступає до на образ поетеси, образ ніжний і чистий. Майже ніколи – веселий, частіше – в задумі чи смутку. Кожним словом, кожним проминем думки, кожним болем живе в душі нашого народу людини, що ім’я Їй – Леся Українка.
29 Лютого, 2016 р., 15:38
17 лютого в м. Хмельницький по проекту філармонії відбувся концерт з участю «Обласної дитячої філармонії». З камерним оркестром виступали діти-солісти. В кожній школі мистецтв присутні талановиті та обдаровані діти. «В нашій школі таких безліч», – дізнаємося з теплої розмови заступника з навчально-виховної роботи Волочиської школи мистецтв Оксани Черкасюк.
29 Лютого, 2016 р., 15:32
Що ми зазвичай пам'ятаємо з Лесі Українки? Кілька віршиків та уривків "Лісової пісні" - із шкільної програми; надривне "Я ще жива, я буду вічно жити, я маю в серці те що не вмирає..." та колись обов'язкові до вивчення "Досвітні огні..."

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора