ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

САМОРОДКИ НАШОГО КРАЮ

Дата: 29.02.2016 16:54
Кількість переглядів: 1026

Фото без описуЦезарій Зюлковський – видатна творча особистість на теренах подільського краю та України. Він є зразком людини, яка, незважаючи на політичні складності та економічні негаразди, продовжує творити прекрасне, дарувати радість оточуючим.
Він відзначений багатьма нагородами міста, району, області, України, іноземних культурних установ, але головна його нагорода – від Бога: талант, невичерпна енергія, людяність та козацьке здоров’я.


Справжньою мистецькою подією стало започаткування чоловічого вокального тріо «Три Д». Така оригінальна пов’язана з тим, що усі учасники «Зюлковський Ц.Ю., Федчишин А.І. та Рябий Ф.Ф.» – директори Волочиської школи мистецтв різних років.
Прекрасний композитор, диригент, соліст, педагог і просто особистість з великої букви, котрий увесь свій життєвий шлях присвятив музиці, Ц.Зюлковський може бути зразком для майбутніх поколінь.
22 лютого відбулася презентація збірника музикальних творів у його обробці. На цьому заході з великою теплотою вітали друзі, знайомі, які поважають творчість Цезарія Зюлковського.
Його мистецтво золотими рядками назавжди увійде в історію культури Хмельниччини та України.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Репортаж – Микола Сеник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора