ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ»

Дата: 02.03.2016 23:15
Кількість переглядів: 1079

Фото без опису29 лютого в селі Яхнівці відбулося урочисте підписання Грантових угод між Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ» та громадською організацію «Яхновецька» Волочиської ОТГ на реалізацію мікропроектів з реконструкції вуличного освітлення з використанням світильників із світлодіодними лампами.
На підписанні угоди були присутні координатор обласного відділення Проекту Ігор Клепач, начальник управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури районної державної адміністрації Юрій Марущин, перший заступник голови Волочиської міської ОТГ Олександр Васильченко, в.о. старости Людмила Шевчук, громадськість.


Підписання Грантових угод є підставою для проведення виплати грантових коштів у вигляді цільової безповоротної фінансової допомоги у межах вартості, передбаченої мікропроектною пропозицією. Так, вартість мікропроетку по с. Яхнівці 319678 грн., з них: організація громади: 15984 грн.; бюджет Волочиської міської ради: 117769 грн.; проект СВА: 185925 грн..
Начальник управління АЕРІ райдержадміністрації Юрій Марущин зауважив: «На сьогодні, це перші громадські організації у Волочиському районі, з якими офіційно укладено угоди про співфінансування мікропроекту. І дуже приємно, що наші громади вчаться залучати кошти на соціальний розвиток і це робить нас ближчими на крок до Європи». А перший заступник голови Волочиської міської ОТГ Олександр Васильченко привітав представників громади та зазначив, що «добре, що є такі міжнародні проекти, які мають змогу допомагати сільським громадам». Як відмітив обласний координатор Ігор Клепач: «Після сьогоднішнього дня розпочинається фаза впровадження мікропроектів, яка включатиме в себе проведення тендерних процедур; виконання будівельно-монтажних робіт та здійснення контролю за їх виконанням; прийняття об’єктів в експлуатацію; передача новоствореної вартосіт на баланс/облік власників об’єктів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора