ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанування пам’яті героя

Дата: 20.05.2016 11:07
Кількість переглядів: 986

Фото без опису12 травня, 2016 року в Волочиському промислово-аграрному професійному ліцеї було відкрито меморіальну дошку Павенському Олександру, випускнику закладу 2007 року, який загинув, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України. 
Сотні випускників ліцею які перебували та зараз знаходяться в зоні АТО – це мужні та хоробрі хлопці, які стоять на захисті нашої держави, нашого майбутнього. Таким і був Олександр. Коли прийшла повістка, Саша без вагань зібрав усе необхідне і поїхав з рідного села. Якби не війна, 6 квітня 2015 року, Олександр відсвяткував би свій 27-й день народження. Та доля розсудила інакше.
21 квітня 2015 року був мобілізований і проходив навчання у 184-му навчальному центрі на Львівщині. По закінченні навчання був направлений для подальшого проходження служби в 39-й окремий мотопіхотний батальйон заступником командира першого мотопіхотного взводу першої мотопіхотної роти. 
20 березня2016 року поблизу міста Авдіївка на Донеччині підірвався на протитанковому фугасі військовий автомобіль, в якому загинули двоє бійців, у тому числі і Олександр Павенський.
На заході присутні схилили голови перед світлою пам’яттю загиблих у зоні АТО, та вшанували героїв Небесної Сотні та усіх українців, які віддали своє життя за Україну.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора