ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів

Дата: 22.06.2016 10:52
Кількість переглядів: 993

Фото без опису 15 червня 2016 року відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів на порядку денному якої були підняті питання завершення 2015-2016 навчального року та організації початку нового, 2016-2017 навчального року. Особливу увагу було звернено на підсумки проведення ЗНО та ДПА, досягнення та проблеми, головними з яких є завищення оцінювання педагогами рівня знань випускників, що не дало змогу отримати усім претендентам на відзнаку золотими та срібними медалями.

На нараді піднімалися питання організації відпочинку та оздоровлення дітей в літній період. У 4-х міських та приміських таборах відпочило більше 600 дітей. 28 учнів планується оздоровити у стаціонарних таборах обласного та загальнодержавного рівня .

Поряд з проведеною роботою було окреслено плани на початок нового навчального року, особливо подальшої діяльності шкіл, де відсутні повні класи і має бути організоване індивідуальне навчання.

Узгоджено також структуру нового навчального року, навчальні робочі питання, за якими працюватимуть педколективи, забезпечення учнів 4,7 та 8-х класів підручниками.

Головним у забезпеченні надання учням якісних освітніх послуг є створення належних умов для дітей у навчальних закладах, впровадження здоров’язберігаючих технологій у навчально-виховний процес.

З цією метою було порушено цілий ряд питань щодо ремонтів шкіл та їх підготовку до роботи в осінньо-зимовий період.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора