ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

26 Липня, 2022 р., 11:05
Наказом Хмельницької обласної військової адміністрації №281/2022-н 1. Від 22 липня цього року на час дії воєнного стану у лісах Хмельницької області заборонено розведення багать. Також заборонено в’їзд до лісів (крім транзитних шляхів) усіх видів транспортних засобів, крім велотранспорту.  
25 Липня, 2022 р., 15:36
На початку місяця ми писали про візит  з гуманітарною місією до Волочиська італійської делегації з міста Удіне, тож маємо продовження нашої співпраці - одяг, харчі, гігієнічні товари, медикаменти для потреб внутрішньо-переміщених осіб. 
21 Липня, 2022 р., 16:16
Ви з тих, кого ці важкі часи надихнули створити щось своє? Пишаємося вашою сміливістю! А також нагадуємо подбати про захист своєї інтелектуальної власності. Авторське право  Реєстрація права на твір Дублікат свідоцтва про держреєстрацію авторського права Реєстрація договору про права автора на твір Контрольні марки на розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм, баз даних Суміжні права
20 Липня, 2022 р., 21:31
17 липня у Миколаєві, захищаючи Україну загинув наш земляк, старший солдат Олександр Володимирович Мурза.
15 Липня, 2022 р., 18:49
До уваги власників торговельних центрів, супермаркетів міста, а також закладів харчування, спортивних та фізкультурно-оздоровчих закладів, офісів, ринків!   Згідно з наказом Хмельницької обласної військової адміністрації №256/2022-н від 11.07.2022 року необхідно:   - Проводити негайну евакуацію відвідувачів з закладів при отриманні сигналу «Увага всім» та оголошенні сигналу про повітряну тривогу  - Провести курси з персоналом щодо здійснення евакуаційних заходів  - Забезпечити доведення до відвідувачів повідомлень про повітряну тривогу та інформації про найближчі місця укриття.   Друзі, вкотре нагадуємо – будьте  відповідальними та не нехтуйте сигналами повітряної тривоги! Ознайомитися з наказом можна тут .
15 Липня, 2022 р., 18:42
Волочиська громада отримала гуманітарну допомогу від Угорської екуменічної служби. Як повідомив міський голова Костянтин Черниченко: «Це вже другий вантаж, що надійшов у Центр надання соціальних послуг Волочиської міської ради. Така підтримка є надзвичайно важливою, адже на території громади зареєстровано 4296 громадян, які тікають від війни, рятуючи своє життя і життя своїх дітей».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора