ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знову втрати. Гіркі. Болючі. Непоправні...

Дата: 04.11.2023 13:32
Кількість переглядів: 230

Фото без описуСьогоднішній день знову сповнений безмежною тугою та сумом. Знову втрати. Гіркі. Болючі. Непоправні...

Сьогодні громада прощається зі своїм героєм – солдатом, навідником розвідувальної роти 46 - ї окремої десантно - штурмової бригади Безбородовим Русланом Ігоровичем, який загинув 25 жовтня 2023 року під час ведення бойових дій на Запорізькому напрямку. Він віддав своє молоде життя за рідну Україну, її цілісність і незалежність, за честь і гідність свого народу.

Народився Руслан 18 травня 1984 року в місті Волочиську. Навчався у Волочиській школі Nº 1. Далі продовжив навчання в Хмельницькому училищі за спеціальністю бармен, офіціант. Після навчання був призваний на строкову службу в армії.

Працював пекарем в ТОВ «Агробізнес».

Був одружений, виховував сина і доньку. Пік хліб і жив щасливим сімейним життям. Останніх 9 років з сім’єю проживав в селі Іванівці Волочиської громади.

У квітні 2023 року свою мирну професію Руслану довелося змінити на військову - був мобілізований до лав ЗСУ. Пройшло пів року і повернувся додому наш Герой на щиті…

Україна втратила одного з найкращих синів, а сім’я і родина свою опору, надію і підтримку. До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про Руслана завжди будуть сильнішими . Він назавжди залишиться люблячим чоловіком для дружини, турботливим батьком для дітей, добрим сином і братом, найкращим зятем, щирим другом і вірним сином своєї рідної України. 

Ми ніколи не забудемо і не пробачимо ворогу, який забрав життя наших героїв. Пам’ятаємо всіх - хто повернувся на щиті. Царство Небесне тобі, Руслане. Герої не вмирають! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора