ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога для військових

Дата: 06.11.2023 15:36
Кількість переглядів: 181

Фото без описуСучасна війна, як показало повномасштабне російське вторгнення, неможлива без новітнього озброєння, обладнання та технологій.

Для того, щоб наші воїни на передовій блискавично реагували на дії окупантів, відстежували ворога та влучно стріляти по загарбниках, а також швидко отримували і якісно опрацьовували інформацію, їм потрібні квадрокоптери.

З такою потребою із офіційним клопотанням до Волочиської міської ради звернулися військові підрозділи Збройних сил України в яких проходять службу наші земляки.

Реагуючи на запити бійців, міська рада провела необхідні закупівлі й придбала 7 квадрокоптерів DJI Mavic 3 PRO Fly More Combo на суму 806 500 грн. На день захисників та захисниць України ці дрони були передані нашим бійцям.

Такі дрони ефективні та функціональні. З їх допомогою наші хлопці зможуть проводити розвідку бойових позицій ворога, відстежувати переміщення особового складу та техніки, коригувати дії артилерії відповідно до даних, що отримали під час стеження.

Міською радою вчергове закуплено два БпЛА "DARTS" вартістю 159 000 грн, та три DJI Mavic 3 PRO Fly More Combo вартістю 314 700 грн. Квадрокоптери Mavic 3 PRO сьогодні, 6 листопада, було передано військовим для поповнення їх в підрозділи, які виконують завдання на передовій.

Зі слів міського голови Костянтина Черниченка, враховуючи позитивну динаміку виконання міського бюджету на слідуючій сесії депутатському корпусу вчергове буде запропоновано виділити мільйон гривень бюджетних коштів на придбання надзвичайно подібного обладнання військовим формуванням.

Дякуємо платникам податків за можливість фінансування закупівлі таких засобів та нашим хоробрим воїнам за захист!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора