ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знову журбою та невимовним болем сповнилися наші серця.

Дата: 11.11.2023 14:51
Кількість переглядів: 203

Фото без описуСьогодні ми прощаємось з воїном, який повернувся додому на щиті, нашим Героєм – Олександром Миколайовичем Тихолазом.

Народився Олександр 22 липня 1994 року в селі Бальківці, навчався у Волочиській загальноосвітній школі Nº5 та у Волочиському професійно-технічному училищі №5, де здобув професію маляра-плиточника.

Одружився. Працював на Волочиській філії цегельного заводу ТОВ «Тернопільбуд», деякий час працював за кордоном, після повернення – знову робота на цегельному.

Був люблячим татом для доньки Жені та сина Захара, турботливим сином для батьків, жив звичайним мирним життям.

У липні 2023 року Олександр був мобілізований до лав Збройних сил України, де боронив нашу державність і територіальну цілісність від загарбницької навали московитів. Але 5 листопада 2023 року, під час виконання військового обов’язку, захищаючи Батьківщину на Донецькому напрямку, він загинув.

У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе сім’ї, разом зі всією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. Вічна шана та доземний уклін загиблому воїну. Герої не вмирають, їх пам’ятатимуть вічно...

В загиблого залишились батьки, дружина, донька і синочок, сестра зі шваґром і племінницею, бабуся.

Гірка ціна миру і волі, ціна нашої перемоги! Олександр захищав майбутнє своєї сім’ї, своєї Батьківщини, нашу волю і свободу, він захищав кожного з нас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора