ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні громада прощається з Олегом Лучком

Дата: 02.11.2023 14:00
Кількість переглядів: 295

Фото без описуІ знову скорботний і болісний день. Знову болюча втрата. Страшна війна забрала ще одного Героя з нашої громади...

Сьогодні громада прощається з Олегом Лучком, солдатом, стрільцем – снайпером, який 25 жовтня 2023 року загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку.

Народився Олег 7 березня 1984 року в місті Волочиську. Навчався у Волочиській школі Nº 5. Був завжди активним, відкритим, життєрадісним. Мав багато друзів і був душею компанії.

Був одружений, виховував доньку Христину. Олег був гарним сином, турботливим братом і племінником, люблячим батьком, щирим другом, вірним побратимом та Захисником. Ніколи не падав духом і завжди заспокоював усіх близких словами «Я СИЛЬНИЙ!».

Олега добре знали у рідному місті. Він завжди мав власну думку і відстоював її, був ініціативний, сильний, його памʼятають Людиною, на яку завжди можна було покластися.

Працював в ТОВ «Агробізнез», на цукровому заводі, цегельному заводі ТОВ «Тернопільбуд». Останнє місце роботи Олега було ТОВ «ROADWAY».

Був мобілізований до лав ЗСУ, проходив навчальну підготовку у Британії. З серпня 2023 року у складі 79-ї десантно-штурмової бригади став на захист своєї Батьківщини і мужньо боронив її від ворога до останнього свого подиху.

Сьогодні ми всі схиляємо голови у глибокій скорботі... Імʼя нашого захисника буде навіки вписане в героїчну історію України та Волочиської громади. Вічна памʼять і вічна слава українському воїну, що поклав своє життя в боротьбі за нашу державу! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора