ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

25 Травня, 2022 р., 16:58
З відновленням роботи кількох електронних реєстрів, які були заблоковані з початком воєнного стану, у ЦНАПі знову надаються послуги: 
24 Травня, 2022 р., 16:25
Хоч війна частіше приносить тривожні новини, але й життя не стоїть на місці і наступна інформація тому підтвердження.
24 Травня, 2022 р., 14:45
Сьогодні у нашій громаді працювали фахівці мобільної медико-психологічної бригади Хмельницької обласної організації товариства під патронатом Норвезького Червоного Хреста. 
24 Травня, 2022 р., 09:15
За загальним правилом для державної реєстрації народження дитини потрібно мати один з таких документів: медичний висновок про народження; медичне свідоцтво про народження (форма № 103/о); медична довідка про перебування дитини під наглядом лікувального закладу (форма № 103-1/о); лікарське свідоцтво про перинатальну смерть (форма № 106-2/о); медичний документ, виданий компетентним суб’єктом іншої держави, що підтверджує факт народження, належним чином легалізований, якщо інше не передбачено міжнародними договорами України, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України; рішення суду про встановлення факту народження, у тому числі, на тимчасово окупованій території України. В умовах воєнного стану способи реєстрації народження дитини можуть змінюватися. Це залежить від наявності чи відсутності обставин підвищеної загрози життю та здоров’ю, від функціонування електронних систем та послуг чи їх обмеження, від того, чи є територія тимчасово окупованою, чи є вона районом воєнних (бойових) дій тощо.
23 Травня, 2022 р., 15:40
За інформацією Державної Служби України з питань геодезії, картографії та кадастру відсьогодні автоматизована система Державного земельного кадастру (АС ДЗК) відновлює роботу в умовах воєнного стану в Україні.
20 Травня, 2022 р., 17:08
Захищаючи Україну загинув мешканець нашої громади Гриняківський Сергій Володимирович.
20 Травня, 2022 р., 13:31
Прострочена понад 3 місяці заборгованість за житлово-комунальні послуги, зокрема і використаний газ, на суму більше ніж 680 грн може стати причиною втрати субсидії.
19 Травня, 2022 р., 16:55
Щороку, у третій четвер травня, світ відзначає День вишиванки – свято, яке зберігає у собі споконвічні традиції українського народу.   Для кожного українця вишиванка – національна святиня, символ духовного багатства, мудрості і зв’язку поколінь.   Особливе значення відзначення Дня вишиванки має цього року, коли росія розпочала повномасштабну війну проти України. Сьогодні Україна воює і за свої вишиванки теж. Воює у вишиванках. Тому вишиванки і дратують нашого ворога - вони захищають і дають нам міць.  З нагоди свята на стадіоні «Юність» відбувся флешмоб танцювальних колективів міста! Дякуємо ЦКД «Гармонія» та танцювальним колективам за яскраве дійство!
19 Травня, 2022 р., 15:24
Сьогодні, у День вишиванки, бійці Волочиського добровольчого формування отримали подарунок, який допоможе їм швидше та ефективніше виконувати свої завдання - автомобіль Opel Zafira.  Привітати хлопців зі святом сьогодні приїхали народний депутат Сергій Лабазюк, голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, Волочиський міський голова Костянтин Черниченко. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора