ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

15 Червня, 2022 р., 08:58
Асоціація міст України зібрала перелік організацій та фондів, які допомагають громадянам України, що опинилися під час війни в складних життєвих умовах:
13 Червня, 2022 р., 08:09
Попри вимушену евакуацію за кордон, українці не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для працівників, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги.
10 Червня, 2022 р., 13:38
Безпека постраждалих – найголовніше. Убезпечити жінок і дівчат, чоловіків і хлопців від наруги у надзвичайних ситуаціях — обов'язок кожного і кожної. Основні принципи – підтримка, повага, захист. Сексуальне насильство — тяжкий злочин, і важливо сповістити правоохоронні органи про нього. Якнайшвидше (протягом 72 годин) зверніться за медичною допомогою, особливо якщо ви пережили сексуальне насильство. Ви маєте право на підтримку.
09 Червня, 2022 р., 14:34
Упродовж останнього часу у багатьох містах України були змінені назви вулиць, провулків, проїздів. За підтримки громадськості вулиці, названі іменами діячів сусідньої держави-агресора, отримують нові назви, в тому числі і імена Героїв України, а міські, сільські і селищні ради відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» приймають рішення про перейменування.
08 Червня, 2022 р., 15:19
Маєте бізнес або плануєте відкривати? На Гіді є низка потрібних для вас держпослуг, що будуть актуальні під час війни. Добірка — нижче. Для ФОП:
08 Червня, 2022 р., 13:42
Рішення відзначити званням «Почесний громадянин Волочиської міської територіальної громади» підтримали депутати Волочиської міської ради на сесії 7 червня. 
08 Червня, 2022 р., 13:38
Одним з основних викликів для нашої громади (як і для  більшості в Україні) в умовах війни може стати відсутність достатньої кількості продуктів харчування (через бойові дії на значних територіях, знищення складів, ферм, руйнування поставок продуктів).     Мусимо думати стратегічно і мінімізувати ризики. Виконавчим комітетом Волочиської міської ради схвалено Програму підтримки самозабезпечення харчовими продуктами.      Програма розрахована на три роки. Її основні цілі:    - громада менш вразлива до можливої нестачі харчових продуктів в торговельних мережах у зв’язку з війною     - жителі забезпечені мінімально-необхідним набором харчових продуктів, вирощених у домогосподарствах   - громада має необхідні продовольчі ресурси для потреб бюджетних установ.     Програма передбачає: інформаційно-просвітницьку кампанію, оцінку потреб жителів громади у продуктах харчування, інвентаризацію ресурсів, покращення координації та чіткого планування проведення польових робіт, придбання необхідних матеріалів, техніки, інвентаря для вирощування, збереження та переробки виробленої продукції тощо.     Це забезпечить системний підхід і дозволить збільшити кількість продуктів харчування, які виробляються в нашій громаді. До прикладу: школи можуть самі вирощувати городину, якою забезпечать харчування дітей наступного року і не будуть залежати від зовнішніх поставок.     Цього року у Програмі вже беруть участь 14 загальноосвітніх закладів громади та КУ «Центр надання соціальних послуг». У вирощуванні городини (картопля, морква, буряк, цибуля, капуста) задіяні пришкільні земельні ділянки площею 4,7 га.
06 Червня, 2022 р., 15:17
У головному управлінні Пенсійного фонду України у Хмельницькій області діє "гаряча" телефонна лінія для отримання роз'яснень та консультацій з питань пенсійного законодавства 0 800 501 583
06 Червня, 2022 р., 14:57
Волочиською окружною прокуратурою заявлено позов з вимогами про визнання недійсними додаткових угод до договору про закупівлю одним із комунальних підприємств міста електричної енергії та стягнення надміру сплачених коштів з постачальника.
03 Червня, 2022 р., 15:05
Зараз проводяться виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня, передбаченої Законом «Про статус ветеранів війни».  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора