ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

10 Травня, 2022 р., 17:02
Голова РВА побував на складенні присяги добровольцями формування територіальної оборони. Він вручив офіційне посвідчення керівнику формування Миколі Овчаруку та подякував усім нашим добровольцям за патріотизм та державницьку позицію. 
10 Травня, 2022 р., 16:22
З такими словами сьогодні присягали добровольці територіальної оборони Волочиської громади.
09 Травня, 2022 р., 15:14
Іксодові кліщі небезпечні не лише для тварин, а й для людей. Вони особливо активні у квітні-червні та серпні-жовтні. "Присмоктатися" до своєї "жертви" ця комаха може у місцях, де є природнє трав`яне покриття. Благодатне для неї середовище - це парки, сквери та ліси. До слова, у період воєнного стану діє заборона на відвідання лісів та лісосмуг, особливо на прифронтових та деокупованих територіях. Якщо ж виникло бажання прогулятися парком - одягніться належним чином, щоб захиститися від кліщів!                Знизити ризик укусу небезпечних комах допоможуть: - Оберіть закритий одяг та взуття, не забудьте про головний убір. - Не заходьте у високу траву та не ходіть під деревами. Пересувайтесь уже прокладеними доріжками. - У нагоді стануть спеціальні аерозолі, що відлякує кліщів, та захищає протягом кількох годин. Оскільки відчути укус кліща майже неможливо: комаха виділяє анестетичну речовину, що знеболює укус. - Одразу після повернення додому ще раз огляньте близьких, дітей і себе. - Удома виперіть та попрасуйте одяг, огляньте речі, якими користувалися на прогулянці. - Домашніх улюбленців після прогулянки також варто ретельно оглядати на наявність кліщів. Більше про те, до яких хвороб може призвести укус кліща та як уберегтися - за посиланням https://phc.org.ua/news/oberezhno-klischi Зауважимо, що нашими комунальними службами було проведено дезинсекцію хвойних дерев в центральній частині міста та у парку відпочинку (територія дитячих майданчиків). 
08 Травня, 2022 р., 11:50
Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства (загинуло від 50 до 85 мільйонів людей). Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни. Друга світова війна стала результатом приходу до влади та змови антигуманних режимів – нацистського та радянського, які ставили геополітичні інтереси вище прав, свобод і життя людини. Крім того, слабкість, страх і нерішучість міжнародної спільноти заохочували агресорів до все більшого розмаху загарбницьких амбіцій, злочинів та військової агресії. Минуло вісім десятиліть – і Європа знову опинилася на порозі глобальної війни. Сьогодні європейська спільнота має змогу опиратися на отримані в часи Другої світової гіркий досвід та історичні уроки.
06 Травня, 2022 р., 15:53
У четвер, 5 травня, нашу громаду, зокрема КУ «Центру надання соціальних послуг», відвідали представники Благодійного фонду «Рокада». 
06 Травня, 2022 р., 14:56
Актуальні вакансії Волочиської філії центру зайнятості 
06 Травня, 2022 р., 13:51
В наслідок широкомасштабного військового вторгнення рф в Україну та ведення їх військами активних бойових дій, постійних обстрілів, мінувань територій та об’єктів цивільної інфраструктури в межах населених пунктів, включаючи встановлення саморобних вибухових пристроїв, майже 14 % території держави стали небезпечними від вибухонебезпечних предметів. Мінреінтеграції відповідно до Положення про Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.06.2016 р. № 376, реалізує заходи, спрямовані на зменшення ризиків для життя та здоров’я населення від мін та вибухонебезпечних предметів.  Зважаючи на критичне соціальне значення порушеного питання та необхідність попередження випадків травмування цивільного населення через небезпечне поводження з вибухонебезпечними предметами, пропонуємо інформаційний відео матеріал від Мінреінтеграції. 
06 Травня, 2022 р., 10:27
Під час виконання бойового завдання поблизу Харкова загинув наш земляк Тарас Пашкевич.  
03 Травня, 2022 р., 08:18
Мінцифра запустила гарячу лінію для консультацій щодо виплат для ВПО та допомоги безробітним.
02 Травня, 2022 р., 17:16
Друзі, хочемо розповісти історію однієї співпраці, щоб заодно подякувати за неї!    Як ви знаєте, в нас по місту встановлена система оповіщення повітряної тривоги. На запити мешканців ми збільшували кількість сирен і тепер їх вісім у різних районах міста.    Донедавна кожна така сирена запускалася окремо, на тому місці, де вона встановлена. Для цього цілодобово там чергували оператори (за що ми їм теж дуже вдячні).    Відтепер більшість сирен вмикаються централізовано і дистанційно. На фото - автор цього рішення, Іван Шевеленок. Сьогодні він отримав подяку від міського голови Костянтина Черниченка.     Іван – інженер-програміст з Києва. У Волочиськ приїхав до родичів у зв’язку з війною і тут долучився до нашої Самооборони. Саме чергуючи як оператор-сирени Іван вирішив, що може оптимізувати роботу. «Я запропонував і ми про все домовились. Радий, що у мене вийшло допомогти», - розповідає він.     Друзі, щоразу радіємо, коли працюємо пліч-о-пліч з вами. Дякуємо Івану за корисну ініціативу!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора