ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійна допомога для нашого Центру надання соціальних послуг

Дата: 06.05.2022 15:53
Кількість переглядів: 474

Фото без описуУ четвер, 5 травня, нашу громаду, зокрема КУ «Центру надання соціальних послуг», відвідали представники Благодійного фонду «Рокада». 

«Рокада» — виконавчий партнер Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, мета якого — надавати соціальну підтримку біженцям і шукачам притулку, мобілізувати спільноти біженців та сприяти їхній інтеграції в українське суспільство. 

«Центр надання соціальних послуг» отримав від «Рокади» допомогу в забезпеченні побутових потреб внутрішньо-переміщених осіб: мийні засоби, сушарки для прання, швейну машинку та тканину для пошиття постільної білизни. 

Також фахівці Фонду провели психологічні тренінги в групах для дорослих та дітей внутрішньо-переміщених осіб спрямовані на те, аби допомогти людям переживати наслідки стресу. В подальшому такі тренінги можуть відбуватися періодично. Якщо маєте бажання відвідувати психологічні тренінги від БФ «Рокада» – звертайтеся в Гуманітарний штаб Волочиської міської ради (вул. Незалежності, 88, каб.106) 0983428160



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора