ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Автомобіль для Волочиського добровольчого формування

Дата: 19.05.2022 15:24
Кількість переглядів: 353

Фото без описуСьогодні, у День вишиванки, бійці Волочиського добровольчого формування отримали подарунок, який допоможе їм швидше та ефективніше виконувати свої завдання - автомобіль Opel Zafira. 
Привітати хлопців зі святом сьогодні приїхали народний депутат Сергій Лабазюк, голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, Волочиський міський голова Костянтин Черниченко. 


Керівник добровольчого формування Микола Овчарук, звертаючись до своїх побратимів, звернув увагу, що вишиванка нині дуже дратує нашого ворога, адже вона є символом незламного духу українського народу. Він нагадав, що Волочиське добровольче формування є одним з перших в області.  


Завдання добровольчих формувань територіальних громад – бути надійним, тренованим тилом на випадок безпекових загроз на місцях, а також – поповнювати резерви Збройних сил України. Наше, Волочиське формування належно виконує покладені завдання. Проводяться вишколи, вогнева, тактична, медична підготовка. На сьогодні більше 20 бійців добровольчого формування вже призвалися до лав Збройних Сил України. І важливо, що на війну вони ідуть підготовленими та тренованими. 


Народний депутат Сергій Лабазюк зазначив, що сьогодні, коли пишеться нова історія України, вишиванка, як і інші символи українців, набуває ще більшого значення, вона заряджає патріотизмом і дає відчути силу України: «Ми, українці, як би не було важко, вистояли і на передовій, і в тилу. Сьогодні тут нам вкрай необхідно бути сильним, надійним, ефективним тилом для своєї країни. І перемога невдовзі буде!». 


Голова обласної ради Віолета Лабазюк також додала, що Хмельниччина нині є потужним гуманітарним фронтом і надійною опорою військовим. Вона подякувала усім представникам бізнесу, волонтерам, які з перших днів війни працюють для спільної перемоги. 


Волочиський міський голова Костянтин Черниченко наголосив, що наше місто в непростий час показало свою міць і твердий характер: «Люди об’єдналися і щодня, невпинно та невтомно пришвидшують нашу перемогу. Дякую кожному, хто підставляє плече там, де це необхідно. Дякую добровольцям. Дякую Збройним силам України!», - підсумував міський голова.  

Від Благодійного фонду «Ми Поруч» добровольцям вручили ключі від автівки, а також оргтехніку для роботи штабу добровольчого формування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора