ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знову прощаємось з Героєм, який загинув у бою з російським агресором

Дата: 07.11.2023 16:52
Кількість переглядів: 240

Фото без описуСьогодні, 7 листопада, у селі Маначині відбулась церемонія прощання із загиблим Героєм - Кушніром Максимом Михайловичем.

Народився Максим 25 жовтня 1988 року в місті Волочиську. В сім’ї було двоє дітей, Максим був другою дитиною.

Дитинство та шкільне життя проходило з однолітками та друзями в селі Маначин, де на цей час проживала його родина. З 1995 по 2006 роки навчався в Маначинській школі. Після закінчення - навчався у Волочиському профтехучилищі.

Працював на Хмельницькому заводі транcформаторних підстанцій. Також працював на приватному підприємстві «Перша приватна броварня». Іздив на заробітки закордон. Але напередодні війни повернувся додому.

У вересні 2022 року був призваний на захист України, проходив навчання у Німеччині, після навчання служив навідником мінометного взводу.

Загинув наш мужній воїн 31 жовтня 2023 року в бою за нашу Батьківщину на Донецькому напрямку. Максим назавжди залишиться тридцяти п’ятирічним, назавжди - герой, який боровся за Україну, за наше світле майбутнє.

У загиблого залишилися батьки та брат.

Словами не описати глибокий жаль та скорботу рідних та близьких загиблого Героя. У цей день важко віднайти слова, які би змогли полегшити душевний біль від втрати рідної людини.

Нехай душа загиблого Героя знайде вічний спокій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора