ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

29 Серпня, 2022 р., 15:30
Сьогодні, в День пам'яті захисників України, представники Волочиської міської ради разом з родичами загиблих відвідали могили наших воїнів. Віддаючи честь та вшановуючи пам’ять наших бійців ми згадуємо про ціну, яку заплатив і продовжує платити наш народ за свою свободу. Схиляємо голови у вдячності перед тими, хто до останнього стояв за кожного з нас, за майбутнє і незалежність нашої країни. Світла, вічна пам'ять нашим полеглим воїнам!
29 Серпня, 2022 р., 08:42
29 серпня - День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Не вмирає пам’ять про наших захисників, яку ми маємо плекати із вдячністю за можливість жити під мирним небом. Символом скорботи за загиблими українськими воїнами став сонях. Саме тоді, коли тривали бої, на полях цвіли соняхи. І останнє, що бачили на цьому світі наші мужні й сміливі захисники, були золотаві голівки, повернуті до сонця, до життя. Ми прихиляємо коліно перед мужністю та патріотичним подвигом усіх, хто віддав своє життя за право України лишатися незмінною на карті світу. Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер. Вічна пам’ять у наших серцях тим, хто пішов у безсмертя, і вічний їм спокій там, на небесах! Честь і хвала живим! Слава Україні! Героям слава!
25 Серпня, 2022 р., 14:02
З 16 по 21 серпня 2022 р. у м.Баден (Австрія) відбувся чемпіонат Європи з пляжного волейболу серед глухих спортсменів (дорослі та U-19). Перше місце серед спортменів U-19 в складі команди зайняла наша землячка з Волочиська Софія Яцькова. Дівчина вже 9 років займається волейболом на вищому рівні. За цей час вона завоювала срібні медалі у волейбольній Лізі Чемпіонів в складі Київської команди у 2019 році, в цьому ж році стала чемпіонкою України. А також взяла срібло на чемпіонаті світу з пляжного волейболу, який відбувся в Польщі у 2021 році. Міський голова Костянтин Черниченко від усіх жителів громади подякував за працю молодій чемпіонці. Побажав нових здобутків та перемог!
25 Серпня, 2022 р., 13:05
Сьогодні, 25 серпня, виповнилось би 65 років з Дня народження Рибачука Івана Володимировича, який протягом 13 років очолював Волочиську міську раду. За цей час він зробив чимало хороших справ для нашого міста та його жителів.
23 Серпня, 2022 р., 16:40
6000 гривень сьогодні зібрали учасники благодійного «Забігу перемоги», приуроченого до Дня Прапора України. Дякуємо організаторам, ГО «Здорова Нація», та всім, хто взяв участь у забігу, а це - майже 100 людей! Ви неймовірні! 
23 Серпня, 2022 р., 15:25
Державна податкова служба України з метою захисту прав платників податків в умовах воєнного стану та забезпечення кіберзахисту критичної інформаційної інфраструктури напередодні Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України повідомляє про можливі обмеження в роботі електронних сервісів ДПС (у тому числі електронного кабінету) 23 та 24 серпня 2022 року. Для приймання та обробки податкових накладних та розрахунків коригування до ЄРПН наступний операційний день розпочнеться о 8 год. 00 хв. 25 серпня 2022 року. #ДПСінформує
23 Серпня, 2022 р., 10:59
Ці кольори у серці кожного українця!    Наш прапор давно став символом свободи та незламності України. Він береже дух і силу нашого народу!   З Днем прапора, громадо!   Щире відео-вітання від танцювальних колективів нашого міста!
18 Серпня, 2022 р., 16:23
Верховна Рада прийняла Закон «Про затвердження Указу Президента України “Про продовження строку дії воєнного стану в Україні”, яким строк дії воєнного стану в Україні продовжено з 05 години 30 хвилин 23 серпня 2022 р. на 90 діб, а також Закон “Про затвердження Указу Президента України “Про продовження строку проведення загальної мобілізації”, яким строк проведення загальної мобілізації продовжено на 90 діб - до 21 листопада 2022 року.
17 Серпня, 2022 р., 10:48
Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області за січень - липень 2022 року за результатами проведених ревізій виявили втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 75 млн грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора