ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

16 Листопада, 2022 р., 11:18
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України                           у режимі онлайн та офлайн щодо:
16 Листопада, 2022 р., 10:06
Сьогодні проблема торгівлі людьми набуває особливого значення та актуальності через широкомасштабне вторгнення російської федерації в Україну, у зв’язку з чим мільйони людей вимушені були евакуюватися на інші території або за кордон. Одними із найбільш уразливих до торгівлі людьми в такій ситуації є діти без супроводу або діти, розлучені із сім’єю, жінки, особи з інвалідністю, особи похилого віку та особи, які вже колись раніше потрапляли у ситуацію торгівлі людьми.
16 Листопада, 2022 р., 10:05
Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжує піклуватись про лікування українців, які отримали інвалідність внаслідок трудової діяльності. Аби запобігти розвитку ускладнень та покращити їх здоров’я, ФССУ системно фінансує санаторно-курортне лікування для таких потерпілих.
08 Листопада, 2022 р., 08:29
До Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги почастішали звернення військовослужбовців з приводу дій після лікування у військових та цивільних медичних закладах.
08 Листопада, 2022 р., 08:18
Сфера зайнятості продовжує адаптуватися до нових викликів у бік підвищення ефективності активних програм та доступності надаваних послуг. Відтак Закон України  № 2622-IX від 21.09.2022 року містить нові підходи до стимулювання зайнятості населення. Розглянемо декілька з них.
08 Листопада, 2022 р., 08:16
Понад 1,2 мільйона українців були на оплачуваному Фондом соціального страхування України лікарняному з початку війни. ФССУ виплатив для них майже 7 мільярдів гривень за листками непрацездатності, які їх роботодавці опрацювали, розрахували та подали до Фонду на оплату, або Фонд нарахував напряму для тих працівників, чиї роботодавці не змогли подати заяву через бойові дії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора