ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вічна шана та доземний уклін загиблому воїну

Дата: 15.01.2024 14:51
Кількість переглядів: 217

Фото без описуВолочиська громада продовжує гортати свої чорні сторінки. У нашій родині знову біль та скорбота. Сьогодні ми проводжаємо в останню путь вірного сина України - Годованця Сергія Віталійовича.

Народився Сергій 20 травня 1989 року в селі Копачівка в багатодітній родині. Навчався в Копачівській загальноосвітній школі. Одразу по її закінченні - пішов працювати, щоб утримувати свою родину. Останнє місце його роботи - ТОВ «Агробізнес».

Сергій був турботливим сином та найкращим братом. Щирий, добрий з відкритим серцем - він мав багато друзів. За словами бойових побратимів, родина для нього завжди була на першому місці. Завжди усміхнений і приязний, спокійний і позитивний. Як би не було важко, Сергій ніколи не скаржився на життя. 

31 грудня 2023 року, в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Купʼянському напрямку життя Сергія обірвалося. Він віддав його, виконуючи військовий обов’язок перед народом України.

В Сергія залишилась мама, три сестри та двоє братів.

У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе сім’ї, разом із всією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. Пам’ять про Сергія вічно житиме в наших серцях. Він був, є і буде справжнім сином України.

Вічна шана та доземний уклін загиблому воїну. Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора