ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прибирання снігу в громаді

Дата: 15.01.2024 09:21
Кількість переглядів: 116

Фото без описуДля забезпечення життєдіяльності громади у зимовий період ведеться постійне чергування комунальними службами. Працівники і техніка перебувають у режимі готовності. З початком негоди вони приступають до розчищення міста та громади від снігу. Одне з важливих завдань - забезпечення роботи громадського транспорту та пересування автотранспорту шляхами. Також комунальники прибирають від снігу та посипають антиожеледними матеріалами тротуари.

Першочергово роботи з розчищення снігу відбуваються на спусках і підйомах, мостах та головних вулицях міста.

Для розчищення снігу задіяно понад 10 одиниць спецтехніки комунальних установ, у дворах та прибудинкових територіях залучається близько 70 працівників у черговому режимі.

Звертаємо увагу власників приватних домоволодінь та торгових установ: при прибиранні снігу із власних, орендованих чи прилеглих до них територій забороняється виносити його на проїжджі та пішохідні зони, що може створити незручності для проїзду транспорту та пересування пішоходів. Згідно зі статтею №152 Кодексу про адмінправопорушення, за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою, передбачені штрафні санкції.

Також хочемо подякувати усім жителям громади, приватним установам, підприємцям, працівникам виконавчих органів міської ради, комунальних установ, які допомагають нам боротися з негодою.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора