ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

13 Квітня, 2020 р., 11:33
Прийміть вітання з одним із найголовніших християнських свят, зі Світлим Великоднем. Хочеться побажати миру і доброти, спокою і тепла, світла і гармонії. Хай мир панує у вашому будинку, нехай любов оселиться у ваших душах, нехай Господь береже ваш дім.
09 Квітня, 2020 р., 09:11
Коронавірус. Це слово, яке зараз в усіх на слуху, це слово, яке ми всі щодня повторюємо десятки, а то й сотні разів. Мікроскопічна часточка, яка змінила наш спосіб життя на тривалий період, змусила нас дотримуватись чисельних обмежень, але для більшості людей головною проблемою стало саме введення карантину, бо для багатьох так важко просто залишатись вдома. Але існує певна група людей, для яких «залишатись вдома» - це не карантин, чи самоізоляція, а буденність-норма їхнього життя. Ці люди – це особи з обмеженими можливостями, люди похилого віку. Сюди ж певною мірою можна віднести пенсіонерів та непрацездатних громадян. Саме для таких категорій населення в нашій громаді працює Комунальна Установа "Центр надання соціальних послуг", що як ви знаєте, знаходиться за адресою: м. Волочиськ, вул. Пушкіна, 33.
07 Квітня, 2020 р., 13:17
Що людей спонукає до підпалу сухостою та сухої трави? Існує думка, що спаливши суху траву скоріше виросте свіжа, або ж те, що попіл від спаленої рослинності є гарним добривом. А ще часто люди думають, що спаливши сухостій простіше буде провести весняну оранку, заощадивши на пальному. Але правда в іншому - спалюючи рослинність люди разом з нею знищують і всю корисну мікрофлору, яка стимулює вироблення природнього добрива, знищуються корисні комахи, котрі перетворюють органічні рештки на гумус,  не говорячи  вже про загибель дрібних гризунів та птахів. На випаленій землі птахам не можливо гніздуватися, а дрібні тварини стають беззахисними.
06 Квітня, 2020 р., 11:40
На дистанційному міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв "Кришталева Мрія", який відбувся  12-15 березня в Києві,  учні Волочиської дитячої школи мистецтв Родзоняк Людмила та Сорока Олександра посіли призові місця та нагороджені дипломами переможців. Вітаємо юні таланти та їх викладача Биць Ольгу Олегівну з високими досягненнями!
03 Квітня, 2020 р., 15:17
3 квітня 2020 року під головуванням міського голови Костянтина Черниченка в малому залі центру культури та дозвілля “Гармонія” відбулось пленарне засідання 70 сесії. Захід проходив з дотриманням всіх санітарних норм згідно з вимогами карантину. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора