ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання 70 сесії Волочиської міської ради.

Дата: 03.04.2020 15:17
Кількість переглядів: 556

Фото без опису3 квітня 2020 року під головуванням міського голови Костянтина Черниченка в малому залі центру культури та дозвілля “Гармонія” відбулось пленарне засідання 70 сесії. Захід проходив з дотриманням всіх санітарних норм згідно з вимогами карантину. 

Порядок денний містив 224 питання, які були розглянуті та прийняті по них відповідні рішення. Зокрема було розглянуто питання про виділення коштів для фінансової підтримки КНП "Волочиська ЦРЛ" 700 тис. грн та ЦПМСД Волочиської міської ради 100 тис. грн. в зв'язку з епідемією коронавірусу.

Окрім цього депутатам міської ради було представлено оперативну інформацію про стан готовності медичних закладів громади та вжиті заходи щодо протидії коронавірусу COVID19 головним лікарем, директором КП «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Волочиської міської ради Коломійцем А. М., головним лікарем Волочиської Центральної районної лікарні Чубарем В. М., а також Микуляком Миколою Ярославовичем - начальником Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора