ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

04 Грудня, 2020 р., 14:41
Ми завжди прагнемо піднімати рівень обслуговування наших громадян. Надавати більше якісних послуг, удосконалюючи свій професіоналізм та відкриваючи більше можливостей для наших жителів.
04 Грудня, 2020 р., 14:13
Нещодавно ми мали приємну нагоду відзначити хорошу людину і чудового професіонала своєї справи - очільницю освітянської профспілкової організації СКАКУН Людмилу Дмитрівну.
04 Грудня, 2020 р., 11:16
Відбулися громадські слухання, щодо створення притулку для тварин які ми анонсували місяць тому.
24 Листопада, 2020 р., 13:59
До дня працівників соціальної сфери, який ми відмічали нещодавно нам приємно відзначити колектив Лонковецького психоневрологічного інтернату. Це великі професіонали, які працюють з найбільш соціально незахищеною категорією населення. Від усіх членів виконкому Волочиської міської ради прийміть нашу щиру подяку за вашу нелегку працю.
23 Листопада, 2020 р., 15:10
Нещодавно міський голова Костянтин Черниченко проінспектував хід роботи по реконструкції даху Волочиського навчально-виховного комплексу.
17 Листопада, 2020 р., 15:06
Волочиська міська рада, депутатський корпус, члени виконавчого комітету, старости висловлюють співчуття Макогон Світлані Іванівні - викладачу-методисту Волочиської дитячої школи мистецтв з приводу смерті її батька Макогона Івана Ілліча - видатного жителя міста Волочиськ, який працював головою Волочиського районного комітету народного контролю. Схиляючись у скорботі та розділяючи біль втрати, висловлюємо глибоке співчуття родині, близьким, друзям покійного. Його добре серце та хороші справи назавжди залишаться в наших серцях.
09 Листопада, 2020 р., 09:23
Висловлємо найщиріші привітання з нагоди професійного свята працівникам культури та аматорам народного мистецтва. Ви даруєте враження та настрій, разом з вами ми радіємо та співчуваємо, ви робите наше життя яскравішим, додаєте фарби у повсякденність. Ваша праця важлива і потрібна як на великих і маленьких сценах наших центрів дозвілля, так і на передових ділянках наших східних кордонів. Дякуємо за вашу роботу, зі святом!
06 Листопада, 2020 р., 08:37
Волочиська міська рада висловлює щирі співчуття всім рідним і близьким з приводу передчасної смерті нашого земляка з села Яхнівці, учасника АТО і ООС, героя - Фігури Юрія Петровича 1970 року народження. Нехай його дії і подвиги, його героїчні вчинки і прості життєві моменти назавжди залишаться в памяті всіх, хто його знав.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора