ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про стан забезпечення заходів щодо запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID -19 на території Волочиської міської об’єднанної територіальної громади

Дата: 16.03.2020 17:15
Кількість переглядів: 5707

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

16 березня 2020р.                         Волочиськ                           № 59 – р

Про стан забезпечення заходів щодо запобігання  занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, причиненої корона вірусом COVID -19 на території Волочиської міської об’єднанної територіальної громади

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», до статей 28, 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», керуючись розпорядженням КМУ від 03.02.2020 №93-р “Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019- nCoV“, розпорядженням голови Хмельницької ОДА від 11.03.2020 р. за № 244/2020-р «Про запобігання поширенню коронавірусу COVID -19 на території Хмельницької області», розпорядженнями міського голови від  04.03.2020р. за   № 54-р «Про утворення, затвердження складу оперативного штабу та плану оперативного реагування на випадок занесення та поширення на території Волочиської міської ради ОТГ гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID -19» , від 11.03.2020 року за № 56-р

«Про запровадження карантину на території Волочиської міської ОТГ», протоколу засідання оперативного штабу з питань запобігання занесенню та поширенню на території Волочиської міської ОТГ гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID -19, з метою попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) на території Волочиської міської об’єднаної територіальної громади, з урахуванням ймовірного розвитку складної епідемічної ситуації, ввести обмежувальні заходи на території Волочиської міської об’єднаної територіальної громади, а саме:

  1. Обмежити проведення політичних, соціальних, релігійних, спортивних заходів на території Волочиської міської об’єднаної територіальної громади за масовою участю жителів до стабілізації ситуації.

  2. Призупинити роботу ринків усіх форм власності з 18.03.2020 року до покращення епідемічної ситуації.  

  3. Рекомендувати призупинити роботу розважальних закладів, закладів громадського харчування в т.ч. кафе, барів, ресторанів незалежно від форм власності, розміщених на території громади.

  4. Призупинити роботу фітнес – клубів, тренажерних залів, спортивних майданчиків та стадіонів,  розташованих на території громади.

  5. Забезпечити недопущення до роботи працівників підприємств та установ, які розташовані на території Волочиської міської об’єднаної територіальної громади  з ознаками інфекційного захворювання.

  6. Забезпечити проведення дезінфекційних заходів у транспортних засобах , заходів поточної дезінфекції у місцях масового скупчення людей на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форми власності.

  7. Скасувати проведення особистих прийомів громадян в усіх підприємствах, установах, організаціях, старостинських округах на території Волочиської міської об’єднаної територіальної громади до стабілізації ситуації.

  8. Скасувати або максимально перевести в режим телефонних чи відео- конференцій усі нарадчі заходи та засідання (за винятком виключних випадків).

  9. Посилити інформаційно - роз’яснювальну роботу з населенням, щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією.

  10. Доручити заступникам міського голови забезпечити оперативне інформування підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності та підпорядкування, які належать до сфери їх компетенції згідно з розподілом обов’язків.

  11. Начальнику організаційного відділу, інформаційному відділу  забезпечити широке інформування, анонсування та висвітлення даного розпорядження з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом CОVID – 19, із залученням електронних та друкованих засобів масової інформації.

  12. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови (керівника оперативного штабу з питань запобігання занесенню та поширенню на території Волочиської міської ради ОТГ гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID -19) Васильченка О. О. 

          Міський голова                                                                 К. Черниченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора