ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

14 Січня, 2020 р., 14:42
Народження дитини завжди хвилююча подія для кожної родини. Малюк – це нове життя, справжнє щастя. Поява малюка – це найкраще що може трапитися у житті. Дитина у сім’ї дарує невимовне щастя для батьків, а народження близнюків або двійнят це щастя подвоює.
11 Січня, 2020 р., 15:28
Вітаємо переможців Всеукраїнського Дистанційного Новорічного фестивалю-конкурсу "Злата Фест - Золоті Таланти України", що відбувся 29 грудня у м. Київ.
09 Січня, 2020 р., 15:04
Вітаємо фортепіанний дует Волочиської ДШМ у складі: Сорока Олександра та Родзоняк Людмила, які отримали дипломи переможців Всеукраїнського дитячого фестивалю мистецтв "Лавина талантів", що відбувся 25 грудня у м. Київ.
09 Січня, 2020 р., 08:04
Зразковий дитячий хореографічний колектив «Сузір’я» Волочиської ДШМ отримав диплом лауреата І премії Міжнародного конкурсу-фестивалю мистецтв «HAPPY NEW YEAR», що відбувся 27 грудня у м. Львів.
01 Січня, 2020 р., 08:23
Шановні, друзі, вітаю Вас із довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!  Це усіма нами улюблені і радісні дні, наповнені світлом свята, спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла і надії.
26 Грудня, 2019 р., 11:42
Завершено реалізацію ще двох  проектів - переможців бюджету участі 2018 року «Капітальний ремонт частини  приміщення  СБК під обрядову залу для культурного дозвілля та відпочинку жителів села Яхнівці» та «Капітальний ремонт частини колишнього клубу в с.Іванівці». Автори  проектів  Шевчук Людмила Олександрівна та Доскоч Галина Вікторівна.
23 Грудня, 2019 р., 15:37
Місцевою прокуратурою в ході реалізації представницьких повноважень виявлено порушення вимог законодавства при використанні землі сільськогосподарського призначення на території Волочиського району.
20 Грудня, 2019 р., 10:36
Кожному з нас необхідно навчитися отримувати задоволення від улюбленої справи, а якщо любити свою справу, то буде й повноцінною віддача. Успішна людина, концентрується на одній галузі, на важливому, і знає в ній все. Кожен день потрібно намагатись досягати кращих результатів – це аксіома для тих, хто прагне успіху. За таким принципом у відділенні важкої атлетики Волочиської дитячо-юнацької спортивної школи вже понад 10 років займається Дмитро Ігорович Курдибаха – майстер спорту, чемпіон, багаторазовий призер та рекордсмен України, призер Чемпіонату Європи з важкої атлетики.
19 Грудня, 2019 р., 17:15
За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій впродовж одинадцяти місяців поточного року виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 35,6 млн грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора