ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти – наше майбутнє!

Дата: 14.01.2020 14:42
Кількість переглядів: 915

Фото без описуНародження дитини завжди хвилююча подія для кожної родини. Малюк – це нове життя, справжнє щастя. Поява малюка – це найкраще що може трапитися у житті. Дитина у сім’ї дарує невимовне щастя для батьків, а народження близнюків або двійнят це щастя подвоює.

В Новорічні та Різдвяні свята, 11 січня у родині Марини та Дмитра Позьнякових із с. Яхнівці народилися близнюки – Матвій та Тимофій, а 12 січня в сім’ї Ольги та Івана Павловських із с. Курилівка народилися двійнята – Ілля та Міланія.

Міський голова Костянтин Черниченко разом із головним лікарем КНП «Волочиська ЦРЛ» Віктором Чубарем відвідали пологове відділення та привітали батьків і новонароджених малюків з радісною подією, побажали їм сил і терпіння, щоб виростили дітей здоровими, красивими і розумними, щоб діти завжди залишалися справжньою гордістю і втіхою душі та вручили їм подарунки.

Міський голова запевнив сім’ї, що про них будуть піклуватися та надавати допомогу і підтримку у вихованні дітей. Сім’ї почуваються щасливими та вдячні за увагу та турботу.

Висловлюємо слова подяки колективу пологового відділення лікарні, яке очолює Бойчук Олег Степанович, за нелегку працю, професіоналізм, чуйне ставлення до людей та відповідальне відношення до професійних обов’язків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора