ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З турботою про соціально незахищених громадян.

Дата: 09.04.2020 09:11
Кількість переглядів: 622

Фото без описуКоронавірус. Це слово, яке зараз в усіх на слуху, це слово, яке ми всі щодня повторюємо десятки, а то й сотні разів. Мікроскопічна часточка, яка змінила наш спосіб життя на тривалий період, змусила нас дотримуватись чисельних обмежень, але для більшості людей головною проблемою стало саме введення карантину, бо для багатьох так важко просто залишатись вдома.
Але існує певна група людей, для яких «залишатись вдома» - це не карантин, чи самоізоляція, а буденність-норма їхнього життя. Ці люди – це особи з обмеженими можливостями, люди похилого віку. Сюди ж певною мірою можна віднести пенсіонерів та непрацездатних громадян.
Саме для таких категорій населення в нашій громаді працює Комунальна Установа "Центр надання соціальних послуг", що як ви знаєте, знаходиться за адресою: м. Волочиськ, вул. Пушкіна, 33.

Як повідомила нам директор КУ "Центр надання соціальних послуг" Лариса Петрівна Гуцал: «В умовах теперішнього часу в установі введено протиепідемічний режим. Підопічним Центру, кількість яких на даний момент складає 6111 осіб надаються соціальні послуги з дотриманням засобів індивідуального захисту та гігієни, доставляються ліки та продукти харчування за місцем проживання підопічних. Особам, які не можуть пересуватися самостійно, роздано памятки з номерами телефонів "соціального таксі", номер соціального працівника та фахівця із соціальної роботи.»

На сьогодні в установі безпосередньо з громадянами працює 43 соціальних робітника, в тому числі 16 чоловік в сільській місцевості.
Послугами "соціального таксі" за період карантину скористались 58 осіб.

Якщо у вас виникла потреба в допомозі працівників соціальної служби, або ж ви хочете скористатися можливістю послуги «соціального таксі» - ви можете проконсультуватись за номером телефону (098) 342 81 60.

Більш детальну інформацію про всі види послуг, які надаються «Центром надання соціальних послуг» ви можете отримати на нашому офіційному сайті за посиланням https://volochyska-gromada.gov.ua/poslugi-komunalnoi-ustan…/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора