ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

26 Квітня, 2023 р., 12:16
Шановні платники податків!
26 Квітня, 2023 р., 12:08
26 квітня - трагічна дата, для України та для всього світу - День Чорнобильської трагедії. Сьогодні ми вшановуємо ліквідаторів, за їх сміливість та відвагу! Ви є справжнім прикладом патріотизму, мужності та самовідданості.
20 Квітня, 2023 р., 15:12
На тлі повномасштабного вторгнення російської федерації окружною прокуратурою активізовано роботу, спрямовану на виявлення та конфіскацію земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які незаконно перебувають у власності громадян російської федерації.  Окружною прокуратурою встановлено, що 14 громадяни російської федерації отримавши у спадок землю, ігноруючи вимоги земельного законодавства України, впродовж року з дня оформлення права власності на земельні ділянки сільськогосподарського призначення, не відчуживши їх передали в оренду сільськогосподарським підприємствам, ще й отримують дохід.
20 Квітня, 2023 р., 11:50
До уваги мешканців Волочиської територіальної громади! ЦНАП Волочиської міської ради повідомляє, що введено нові послуги Державної інспекції архітектури та містобудування України, а саме:
19 Квітня, 2023 р., 17:16
Ваучер - документ встановленого зразка, який видається особам певних категорій для здобуття нового фаху або підвищення кваліфікації за вже набутою спеціальністю, а роботодавцеві дозволяє отримати персонал з необхідною кваліфікацією.
19 Квітня, 2023 р., 15:11
Система надання безоплатної правової допомоги (БПД) запрошує до співпраці активістів, що бажають розвиватися та допомагати жителям свого регіону дізнаватися більше про їхні права.
19 Квітня, 2023 р., 11:29
Зараз в нашій країні спостерігається розлив річок.  ДСНС повідомляє про серйозні паводки на українських річках починаючи від Закарпаття, закінчуючи східними регіонами України. Наповненню річок сприяли рясні дощі та підвищення рівня підземних вод, а синоптики прогнозують подальші опади найближчим часом. 
16 Квітня, 2023 р., 08:23
Великдень – світле свято воскресіння та очищення, що об’єднує людей, сповнює серця любов’ю до ближнього. Це привід зібратися всім в колі близьких та рідних,  наповнити оселі радісним сміхом, обіймами та щастям. Та цього року ми знову зустрічаємо Великдень з болем за країну, за своїх рідних і весь наш Український народ. У цей складний час боротьби за майбутнє нашої країни, ми мусимо не тільки захищатися від ворога, але і знаходити в собі сили на духовному рівні. Сьогодні в своїх молитвах ми просимо в Бога миру для нашої країни, захисту для синів і дочок України, що боронять нашу землю, наше право жити і бути вільними. Нехай наші герої відчують підтримку та визнання за їх відвагу та самопожертву, а наша країна зазнає перемоги над ворогом. В цей день бажаю всім Божого благословення, здоров’я і добробуту! Нехай непереможний дух всепрощення, надії і любові супроводжує кожного з вас, а  світле свято Христового Воскресіння дасть силу перебороти усі труднощі! Бажаю нашим воїнам міці, сил та здоров’я в боротьбі за нашу країну, а їхнім родинам – терпіння та мужності у цей складний період. Миру нам усім! Доброго і світлого майбутнього нашій Україні!
13 Квітня, 2023 р., 12:53
Щодо подання додатку МПЗ «Розрахунок загального мінімального податкового зобов’язання за податковий (звітний) рік, що розраховується фізичним особами - підприємцями (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування) - власниками, орендарями, користувачами на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь» до декларації (далі - додаток МПЗ).
11 Квітня, 2023 р., 18:53
Шановні жителі області! Зверніть увагу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора